Povezane vesti
Maja Gojković u Rusiji, obraćanje poslanicima Dume
Dnevnik 22.10.2018
BEOGRAD: Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković predvodi parlamentarnu delegaciju na Trećoj sednici Komisije za saradnju Narodne skupštine Srbije i Državne dume Federalne skupštine Ruske Federacije u Moskvi 22-23. oktobra. Kako se navodi u saopštenju… »
Razgovori o međuparlamentarnim odnosima, ekonomskoj saradnji: Maja Gojković predvodi delegaciju u poseti Moskvi
Kurir 22.10.2018
Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković predvodiće delegaciju na Trećoj sednici zajedničke parlamentarne Komisije za saradnju parlamenta Srbije i Državne dume Federalne skupštine Rusije koja se danas i sutra održava u Moskvi. Na poziv predsednika… »
Vesti dana »

"Sukob nije gotov": Oglasio se Lavrov nakon što je Tramp potpisao primirje: "Kraj podrazumeva granice iz 1967. godine"
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih

Sarkozi ide u zatvor: Bivši predsednik Francuske osuđen zbog libijske afere: Evo koliko će robijati
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

"Moji roditelji su radili na pijaci, a mi smo išli sa njima": Nadica Ademov u detinjstvu nije imala uvek odmah sve što poželi: "Trudim se da moja deca imaju sve" (video)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane