Povezane vesti
Zukorlić: Zalažem se za autonomiju Sandžaka, razgovarao sam sa Vučićem u četiri oka
IndeksOnline 22.10.2018
BEOGRAD – Imao sam pre dve godine ozbiljne razgovore o poziciji predsednika parlamenta sa Aleksandrom Vučićem, otkriva za „Blic“ Muamer Zukorlić, narodni poslanik i čelnik Stranke pravde i pomirenja. “Zalažem se za Sandžak kao prekograničnu regiju sa… »
Dr. Zukorlić – Zalažem se za Sandžak kao prekograničnu regiju sa izvjesnim stepenom autonomije
Sandžak press 22.10.2018
Imao sam prije dvije godine ozbiljne razgovore o poziciji predsjednika parlamenta sa Aleksandrom Vučićem, otkriva za „Blic“ Muamer Zukorlić, narodni poslanik i čelnik Stranke pravde i pomirenja. Kakvo je vaše mišljenje, jesu li nam potrebni novi izbori… »
Vesti dana »
Orban priznao poraz na izborima u Mađarskoj! Burno u Budimpešti, Tisa ubedljivo ispred Fidesa: Rezultat je jasan
Mondo pre 1 danjoš 245 povezanih
Očajan početak, pa maestralan kraj! Pogledajte kako je Partizan pobedio Cedevitu u Ljubljani - ovo su najzanimljiviji momenti sa utakmice! video
Kurir pre 3 satajoš 44 povezane
IRGC: Ormuz pod našom kontrolom; Tramp: Blokiraćemo sve brodove koji žele da uđu u moreuz
RTS pre 1 danjoš 58 povezanih
Crvena zvezda dobila lošu vest iz Evrolige: Željko gledao kako se njegov kum raduje u Pioniru
Mondo pre 1 danjoš 40 povezanih