Deset godina SNS i promene na putu od opozicije do vlasti

Čistka u SNS: Leti pet lokalnih šerifa ove nedelje! Niko se nije rodio u fotelji, daćemo šansu mladim lavovima

Kurir ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Prvi otkazi su tek uvod u promene koje je najavio i lider stranke Aleksandar Vučić, poručivši da će oni koji su se umorili ustupiti mesto onima koji će bolje i jače braniti interese stranke i Srbije
U Srpskoj naprednoj stranci do kraja ove sedmice biće smenjeno pet funkcionera, saznaje Kurir u vrhu vladajuće stranke. Ovi "otkazi" samo su, kako saznajemo, uvod u veliku čistku koja se očekuje u redovima naprednjaka. Predsednik... »

Deset godina SNS i promene na putu od opozicije do vlasti

N1 Info ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Srpska napredna stranka obeležila je sinoć desetogodišnjicu osnivanja. Podsećamo na put koji je prešla od opozicione do najveće vladajuće partije.
Izvor: N1 "Pre 10 godina, dragi prijatelji, zasadili smo seme. Danas imamo drvo. Ako hoćemo da imamo uspešnih 100, još Konfučije je rekao - moramo da učimo ljude, da učimo sebe, i sebe da menjamo", rekao je predsednik SNS... »

10 Godina SNS Vučić: Srbija je deset puta bolja

Press ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Srpska napredna stranka danas je u Kraljevu obeležila deset godina od osnivanja, a predsednik stranke Aleksandar Vučić ocenio je da je Srbija daans deset puta bolja nego što je bila.
Foto:Blic - Naših prvih 10 godina je prošlo i sproveli smo politički blic krig koji nije ostavio žrtvu već nadu u budućnost Srbije - rekao je i poručio da Srbija hoće mir i drugačije odnose u regionu, sve ono što drugima pruža,... »

Vučić: Hoćemo mir i drugačije odnose u regionu (video)

Pravda ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Srpska napredna stranka obeležila je 10 godina od svog osnivanja u sportskoj hali u Kraljevu. Lider stranke Aleksandar Vučić je poručio da Srbija hoće mir i drugačije odnose u regionu i da "želi poštovanje za Srbiju onoliko koliko mi poštujemo druge". Zatražio je od naprednjaka podršku za održavanje vanredne skupštine stranke iduće godine, na kojoj bi se biralo novo rukovodstvo.
Aleksandar Vučić se zahvalio prisutnima, kao i onima koji su uprkos kiši ostali ispred dvorane, ali i "milionima ljudi koji su imali hrabrost da podrže težak, trnovit i hrabar put Srbije u budućnost – put SNS-a". "Sve velike... »
©2019 Netmark d.o.o.