Повезане вести

Јанковић после првог тренинга у Партизану: Новица ми је као старији брат

Јанковић после првог тренинга у Партизану: Новица ми је као старији брат

Моззарт спорт 22.10.2018
Крилни центар црно-белих причао о првим утисцима у новој средини. Крилни центар Стефан Јанковић у понедељак преподне постао је члан Партизана, а исте вечери одрадио је и први тренинг са новим саиграчима под сводовима хале Пионир… »
Јанковић: Новица ми је као старији брат био прошле године

Јанковић: Новица ми је као старији брат био прошле године

Спортски журнал 22.10.2018
После вишемесечне саге и тужбе за раскид уговора са Звездом, Стефан Јанковић је на крају завршио у Партизану и задужио дрес са бројем 33. Стефан Јанковић се после растанка са Црвеном звездом и добијеног спора са црвено-белима… »
Нови детаљи, све је спремно за још једну Партизанову ''трансфер бомбу''!

Нови детаљи, све је спремно за још једну Партизанову ''трансфер бомбу''!

Спортске.нет 22.10.2018
Први човек Партизана јуче је поручио да су грешке уочене и да се ради на њиховом исправљању. Већ данас сјајне вести за присталице црно-белих. Колико год су разочарани после пораза од Крке, навијачима Партизана данас је… »
Пут којим се (не)ретко иде

Пут којим се (не)ретко иде

Моззарт спорт 22.10.2018
Случај Стефана Јанковића није нешто неуобичајено, пошто су у претходне две и по деценије кошаркаши прилично често мењали опрему највећих српских кошаркашких клубова. Стефан Јанковић нови је играч Партизана, пошто је, после… »
Добродошлица: Овако је Остоја Мијаиловић дочекао Стефана Јанковића (фото)

Добродошлица: Овако је Остоја Мијаиловић дочекао Стефана Јанковића (фото)

Хот спорт 22.10.2018
Председник КК Партизан се огласио на Твитеру по озваничењу доласка Стефана Јанковића у Партизан. Кошаркашку јавност потресла је вест да је Стефан Јанковић данас потписао уговор са Партизаном, после вишемесечне саге која је… »
Потврда из прве руке - Партизан добио дуго чекано појачање!

Потврда из прве руке - Партизан добио дуго чекано појачање!

Спортске.нет 22.10.2018
Председник КК Партизан НИС Остоја Мијаиловић, а затим и сам клуб, потврдили су данас да је ангажовано дуго чекано појачање на позицији "четворке". Кошаркашки клуб Партизан НИС добио је данас појачање на позицији крилног центра… »
Потписано: Јанковић је Партизанов!

Потписано: Јанковић је Партизанов!

Моззарт спорт 22.10.2018
На дресу 33. Вишемесечној саги дошао је крај. Стефан Јанковић нови је кошаркаш Партизана. Крилни центар је потписао уговор са црно-белима међу које стиже као позајмљен играч шпанске Фуенлабраде, пошто је претходно пред органима… »
Бомба је одјекнула: Завршена сага око Стефана Јанковића, на велику радост навијача Партизана! (фото)

Бомба је одјекнула: Завршена сага око Стефана Јанковића, на велику радост навијача Партизана! (фото)

Хот спорт 22.10.2018
После вишемесечних спекулација највећа ‘сапуница’ претходног лета напокон је добила епилог, а Стефан Јанковић потписао за нови клуб. Недавно је на ФИБА арбитражи Стефан Јанковић тражио и добио раскид уговора са Црвеном звездом, а… »
Стефан Јанковић прешао у Партизан

Стефан Јанковић прешао у Партизан

Нови магазин 22.10.2018
Доскорашњи кошаркаш Црвене звезде Стефан Јанковић прешао је у Партизан, објавио је данас тај клуб. "Стефане, добродошао у кошаркашки клуб Партизан", написао је председник клуба Остоја Мијаиловић на Твитеру. Нагађања око тога… »
Јанковић у Партизану

Јанковић у Партизану

Вести онлине 22.10.2018
Крилни центар (211, 25) који је у прошлој сезони играо у Звезди одабрао је да дође међу "црно-беле" пошто је ФИБА рекла да је слободан играч. Сага око Стефана Јанковића је завршена тако што је потписао за Партизан. То се и… »
Званично: Јанковић потписао за Партизан

Званично: Јанковић потписао за Партизан

Н1 Инфо 22.10.2018
Доскорашњи крилни кошаркаш Црвене звезде Стефан Јанковић потписао је уговор са Партизаном за који ће до краја сезоне играти као позајмљен члан шпанске Фуенлабраде. Долазак Јанковића на свом твитер налогу потврдио је и… »

Вести дана »

Време данас променљиво облачно, ветровито и свеже

Време данас променљиво облачно, ветровито и свеже

Недељник пре 2 сатајош 22 повезане
Дан уживо: Храбри Богдан не одустаје

Дан уживо: Храбри Богдан не одустаје

Н1 Инфо пре 1 сатјош 4 повезане
"Спреман сам, али..."

"Спреман сам, али..."

Б92 пре 41 минутајош 11 повезаних