Povezane vesti
Naredni let „Sojuza“ planiran za novembar
Sputnik 22.10.2018
Prvo lansiranje rakete-nosača „Sojuz FG“ na Međunarodnu svemirsku stanicu nakon nesreće preliminarno je planirano za 18. novembar, izjavio je novinarima izvor u raketno-svemirskoj industriji. Prema njegovim rečima, sa „Bajkonura“ će poleteti raketa sa… »
Novo lansiranje Sojuza 18. novembra
Al Jazeera 22.10.2018
Prije dvije sedmice došlo je do incidenta prilikom lansiranja rakete, kada se desila havarija na nosaču. Lansiranje rakete-nosača Sojuz-FG, prvo nakon incidenta koji se dogodio 11. oktobra, zakazano je za 18. novembar, izjavio je u ponedjeljak… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 17 minutajoš 113 povezane

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 4 satijoš 25 povezanih

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 5 satijoš 38 povezanih

Loše vesti za vozače pred vikend! Poskupeli dizel i benzin: Ovo su nove cene goriva
Blic pre 17 minutajoš 36 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih