Povezane vesti

Zlatne odbojkašice na pobedničkom balkonu: Desetine hiljada građana došlo da pozdravi svetske šampionke, doček za…

Večernje novosti 22.10.2018
Selektor Terzić: Pomozite mi da ih zadržim na okupu bar do Tokija; Tijana Bošković: Vi ste naš vetar u leđa; Milena Rašić: Šaljem svu ljubav ovog sveta za moje Kosovo. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu je ispisala novu stranicu… »

Ognjenovićeva i Terzić najavili napad na zlato u Tokiju!

B92 22.10.2018
Oko pet hiljada ljudi dočekalo je žensku odbojkašku reprezentaciju Srbiju ispred Starog dvora u Beogradu. Pre dočeka ispred "Balkona" naše zlatne odbojkašice bile su u gostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji im je priredio prijem u… »

Doček za zlatne gracije: Odsanjan san, na redu je Tokio

Mondo 22.10.2018
Više hiljada građana ispred Skupštine grada pozdravilo zlatne srpske odbojkašice. "Hvala, a sada mi je potrebna vaša pomoć da ih održim na okupu do Olimpijskih igara 2020", poručio selektor Zoran Terzić. Zlatnim odbojkašicama Srbije stručnom… »

Doček na aerodromu, pa slavlje uz trubače! Ono pravo tek sledi (19.00)

Sportske.net 22.10.2018
Šampionke sveta doputovale su sinoć u Beograd, a nakon dočeka na aerodromu "Nikola Tesla" slavlje je nastavljeno u jednom od beogradskih hotela. Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je sinoć u Beograd nakon mesec dana boravka u Japanu… »

Šampionke sveta stigle u Beograd: Pun aerodrom dočekao zlatne odbojkašice (foto)

Večernje novosti 21.10.2018
Srpkinje istorijski uspeh proslavile po sletanju na aerodrom. Porodice, prijatelji, kolege, navijači došli da podele radost sa ekipom Zorana Terzića. Srpske odbojkašice napravile su istorijski uspeh samim plasmanom u finale šampionata sveta, a onda… »

Vesti dana »