Doček za zlatne gracije: Odsanjan san, na redu je Tokio

Zlatne odbojkašice na pobedničkom balkonu: Desetine hiljada građana došlo da pozdravi svetske šampionke, doček za pamćenje! (foto+video)

Večernje novosti ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Selektor Terzić: Pomozite mi da ih zadržim na okupu bar do Tokija; Tijana Bošković: Vi ste naš vetar u leđa; Milena Rašić: Šaljem svu ljubav ovog sveta za moje Kosovo
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu je ispisala novu stranicu istorije srpskog sporta. Aktuelne evropske šampionke i olimpijske vicešampionke osvojile su Svetsko prvenstvo u Japanu. Vredele su neprospavane noći tokom... »

Doček za zlatne gracije: Odsanjan san, na redu je Tokio

Mondo ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Više hiljada građana ispred Skupštine grada pozdravilo zlatne srpske odbojkašice. "Hvala, a sada mi je potrebna vaša pomoć da ih održim na okupu do Olimpijskih igara 2020", poručio selektor Zoran Terzić
Zlatnim odbojkašicama Srbije stručnom štabu reprezentacije priređen je svečani doček ispred Skupštine grada Beograda posle istorijskog uspeha na Svetskom prvenstvu. U finalu su savladale Italiju i osvojile zlatnu medalju.... »

Ognjenovićeva i Terzić najavili napad na zlato u Tokiju!

B92 ponedeljak, 22. oktobar 2018.
B92: Ognjenovićeva i Terzić najavili napad na zlato u Tokiju!
Oko pet hiljada ljudi dočekalo je žensku odbojkašku reprezentaciju Srbiju ispred Starog dvora u Beogradu.
Pre dočeka ispred "Balkona" naše zlatne odbojkašice bile su u gostima predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji im je priredio prijem u zgradi Generalnog sekretarijata. Posle kratkog obraćanja medijima usledio je koktel. Posle... »

Doček na aerodromu, pa slavlje uz trubače! Ono pravo tek sledi (19.00)

Sportske.net ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Šampionke sveta doputovale su sinoć u Beograd, a nakon dočeka na aerodromu "Nikola Tesla" slavlje je nastavljeno u jednom od beogradskih hotela.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije doputovala je sinoć u Beograd nakon mesec dana boravka u Japanu gde je održano 18. Svetsko prvenstvo. Naše heroine vratile su se iz zemlje izlazećeg sunca sa zlatnim medaljama, a tim... »

Šampionke sveta stigle u Beograd: Pun aerodrom dočekao zlatne odbojkašice (foto)

Večernje novosti ponedeljak, 22. oktobar 2018.
Srpkinje istorijski uspeh proslavile po sletanju na aerodrom. Porodice, prijatelji, kolege, navijači došli da podele radost sa ekipom Zorana Terzića
Srpske odbojkašice napravile su istorijski uspeh samim plasmanom u finale šampionata sveta, a onda su u borbi za trofej po drugi put na turniru saladale Italiju i pokazale da im trenutno nema ravnih na planeti. U Japanu nisu... »
©2019 Netmark d.o.o.