Повезане вести

Језива свађа Александре и Давида! Окренуо јој леђа и оставио је на доку: Сочне псовке само пљуштале! Пусти ме већ једном да…

Језива свађа Александре и Давида! Окренуо јој леђа и оставио је на доку: Сочне псовке само пљуштале! Пусти ме већ једном да…

Курир 22.10.2018
О свађама Александре Суботић и Давида Драгојевића многи причају. Задругарски пар у стању је да се споречка и по неколико пута у само пола сата. Луна Ђогани тврди да је разлог недостатак времена које могу да проведу сами, док… »
Никад жешћа свађа Александре и Давида: Пусти ме већ једном да кроз живот идем сам! (видео)

Никад жешћа свађа Александре и Давида: Пусти ме већ једном да кроз живот идем сам! (видео)

Телеграф 22.10.2018
Давид је након свега окренуо леђа својој девојци и отишао видно изнервиран. Александра Суботић и Давид Драгојевић се све чешће свађају, па су у року од пола сата успели да се посвађају већ два пута. Разлог за свађу у оба случаја… »
"Краљ без краљице, магарац без магарице..." Владимир никад жешће одговорио на Станијин коментар, чак јој је и персирао…

"Краљ без краљице, магарац без магарице..." Владимир никад жешће одговорио на Станијин коментар, чак јој је и персирао…

Телеграф 22.10.2018
Владимир Томовић не одустаје од Станије ни после раскида и наставља јавно да исказује љубав према њој. Станија Добројевић и Владимир Томовић више нису у добрим односима, а чак и након раскида дисквалификовани задругар не… »

Вести дана »