Povezane vesti
Suze Igora Jurića dirnule Srbiju: "Ako ja unovčavam Tijaninu smrt onda neka ležim u zatvoru s ljudima za koje tražim doživotnu…
Telegraf 22.10.2018
Hrvatski nedeljnik “Ekspres” objavio je da je on ukrao 30 tona goriva i napravio štetu od 22.000 evra zbog kockarskih dugova, da je krivično gonjen i odležao kaznu u kućnom pritvoru. Osnivač "Fondacije Tijana Jurić" njen otac Igor Jurić imao je veoma… »
Igor Jurić o nestanku devojčice iz Sente: Fenomenalna reakcija policije i društva u potrazi, ovako sam to zamišljao
Telegraf 22.10.2018
Devetogodišnja Erika Čordaš iz Sente nestala je sa muškarcem A. T. (56), odranije poznatim policiji. Oni su pronađeni kod železničke stanice u Senti. Reakcija policije u slučaju nestanka devojčice iz Sente bila je odlična, upravo onakva kakvu sam… »
Vesti dana »
Sudar kamiona i automobila na novom Obrenovačkom putu, povređene dve osobe
Euronews pre 34 minutajoš 28 povezanih
Bela kuća saopštila kada će biti održan sastanak Vitkofa i Umerova
Danas pre 14 minutajoš 28 povezanih
NBA: Denver savladao Indijanu uz rekordnih 52 poena Džamala Mareja
Nedeljnik pre 29 minutajoš 47 povezanih
Situacija se menja iz časa u čas: Ministarka Đedović Handanović sa predstavnicima naftnih kompanija: Nastavljamo da preduzimamo sve mere da obezbedimo sigurno snabdevanje domaćeg tržišta
Dnevnik pre 24 minutajoš 12 povezanih
Danas je Vavedenje, jedan od najznačajnijih praznika posvećenih Presvetoj Bogorodici
Glas Zapadne Srbije pre 14 minutajoš 14 povezanih