Povezane vesti
Suze Igora Jurića dirnule Srbiju: "Ako ja unovčavam Tijaninu smrt onda neka ležim u zatvoru s ljudima za koje tražim doživotnu…
Telegraf 22.10.2018
Hrvatski nedeljnik “Ekspres” objavio je da je on ukrao 30 tona goriva i napravio štetu od 22.000 evra zbog kockarskih dugova, da je krivično gonjen i odležao kaznu u kućnom pritvoru. Osnivač "Fondacije Tijana Jurić" njen otac Igor Jurić imao je veoma… »
Igor Jurić o nestanku devojčice iz Sente: Fenomenalna reakcija policije i društva u potrazi, ovako sam to zamišljao
Telegraf 22.10.2018
Devetogodišnja Erika Čordaš iz Sente nestala je sa muškarcem A. T. (56), odranije poznatim policiji. Oni su pronađeni kod železničke stanice u Senti. Reakcija policije u slučaju nestanka devojčice iz Sente bila je odlična, upravo onakva kakvu sam… »
Vesti dana »

Ministar Nenad Vujić: Napad na tužilaštvo u Valjevu će biti najoštrije kažnjen
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

UŽIVO (FOTO, VIDEO) Protest „Srbija se umiriti ne može“: Na Novom Beogradu policija bacila suzavac i šok bombe, incidenti u Valjevu i Novom Sadu
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Hapšenja na Novom Beogradu: Policija privodi demonstrante posle protesta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Garež i srča na sve strane: Ovako izgledaju zapaljene prostorije SNS u Valjevu (foto,video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Er Kanada obustavlja letove: Štrajk više od 10.000 stjuardesa izazvao globalni haos
Blic pre 2 satajoš 1 povezana