Повезане вести
Јанковић: Све је надувано, Новица ми је као брат
Мондо 23.10.2018
"Ако људе мисле да смо Новица и ја лоши... нисмо", рекао је бивши кошаркаш Црвене звезде, који је у понедељак увече први пут тренирао као играч Партизана. Отприлике 14 месеци након што се вратио у родни град и потписао… »
Стефан Јанковић открио после тренинга - има најбољег друга у Партизану, а ко му је као брат?
Спортске.нет 23.10.2018
Најновије појачање Партизана Стефан Јанковић вечерас одрадио први тренинг са новим саиграчима. Неколико месеци се спекулисало о трансферу Стефана Јанковића из Црвене звезде и Партизана, а после праве летње саге, све је данас и… »
Јанковић после првог тренинга у Партизану: Коначно се све решило, верујем да ћу се брзо уклопити
Вечерње новости 22.10.2018
Све је супер, знам момке од пре. Очекујем да растемо из утакмице у утакмицу - рекао је нови крилни центар црно-белих. Крилни центар Стефан Јанковић тек што је потписао за Партизан, а истог дана одрадио је и први тренинг. Он је… »
Вести дана »
Јокић промашио шут за продужетак уз нови трипл-дабл - Чикаго и Вучевић изненадили Нагетсе
РТС пре 8 минутајош 7 повезаних
Анели се скаменила кад је видела хану: "Још један душманин!", Нерио не испушта вереницу из загрљаја након што је ушла у елиту (фото)
Блиц пре 6 сатијош 5 повезаних
"Два лица приведена": Огласио се МУП након инцидента у Новом Саду испред Бановине: "Гађали и вређали службена лица"
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана