Povezane vesti

Janković: Sve je naduvano, Novica mi je kao brat

Janković: Sve je naduvano, Novica mi je kao brat

Mondo 23.10.2018
"Ako ljude misle da smo Novica i ja loši... nismo", rekao je bivši košarkaš Crvene zvezde, koji je u ponedeljak uveče prvi put trenirao kao igrač Partizana. Otprilike 14 meseci nakon što se vratio u rodni grad i potpisao trogodišnji ugovor sa… »
Stefan Janković otkrio posle treninga - ima najboljeg druga u Partizanu, a ko mu je kao brat?

Stefan Janković otkrio posle treninga - ima najboljeg druga u Partizanu, a ko mu je kao brat?

Sportske.net 23.10.2018
Najnovije pojačanje Partizana Stefan Janković večeras odradio prvi trening sa novim saigračima. Nekoliko meseci se spekulisalo o transferu Stefana Jankovića iz Crvene zvezde i Partizana, a posle prave letnje sage, sve je danas i zvanično okončano… »
Janković posle prvog treninga u Partizanu: Konačno se sve rešilo, verujem da ću se brzo uklopiti

Janković posle prvog treninga u Partizanu: Konačno se sve rešilo, verujem da ću se brzo uklopiti

Večernje novosti 22.10.2018
Sve je super, znam momke od pre. Očekujem da rastemo iz utakmice u utakmicu - rekao je novi krilni centar crno-belih. Krilni centar Stefan Janković tek što je potpisao za Partizan, a istog dana odradio je i prvi trening. On je nedavno uspeo da dobije… »

Vesti dana »