Povezane vesti
Janković: Sve je naduvano, Novica mi je kao brat
Mondo 23.10.2018
"Ako ljude misle da smo Novica i ja loši... nismo", rekao je bivši košarkaš Crvene zvezde, koji je u ponedeljak uveče prvi put trenirao kao igrač Partizana. Otprilike 14 meseci nakon što se vratio u rodni grad i potpisao trogodišnji ugovor sa… »
Stefan Janković otkrio posle treninga - ima najboljeg druga u Partizanu, a ko mu je kao brat?
Sportske.net 23.10.2018
Najnovije pojačanje Partizana Stefan Janković večeras odradio prvi trening sa novim saigračima. Nekoliko meseci se spekulisalo o transferu Stefana Jankovića iz Crvene zvezde i Partizana, a posle prave letnje sage, sve je danas i zvanično okončano… »
Janković posle prvog treninga u Partizanu: Konačno se sve rešilo, verujem da ću se brzo uklopiti
Večernje novosti 22.10.2018
Sve je super, znam momke od pre. Očekujem da rastemo iz utakmice u utakmicu - rekao je novi krilni centar crno-belih. Krilni centar Stefan Janković tek što je potpisao za Partizan, a istog dana odradio je i prvi trening. On je nedavno uspeo da dobije… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 18 minutajoš 79 povezanih
Poznato stanje povređenih u teškoj nesreći kod Umke: Do sudara došlo zbog preticanja, poginulo dvoje ljudi
Mondo pre 23 minutajoš 81 povezana
Važno obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića u 18 sati! Govoriće i Miloš Vučević i Ana Brnabić
Telegraf pre 23 minutajoš 19 povezanih
Članovi Nezavisnog sindikata termoelektrane Nikola Tesla učestvuju u blokadi Autokomande
Beta pre 35 minutajoš 16 povezanih