Повезане вести

Новости: Реконструкција Владе у марту

Новости: Реконструкција Владе у марту

Нова економија 23.10.2018
Поједини министри из Српске напредне странке (СНС) биће замењени током реконструкције Владе Србије до које ће највероватније доћи у марту, а лако би могли да остану и без високих страначких функција када наредне године буду… »
Новости: Зорана Михајловић и Јадранка Јоксимовић најближе губитку министарских функција

Новости: Зорана Михајловић и Јадранка Јоксимовић најближе губитку министарских функција

Бета 23.10.2018
Поједини министри из Српске напредне странке (СНС) биће замењени током реконструкције Владе Србије до које ће највероватније доћи у марту, а лако би могли да остану и без високих страначких функција када наредне године буду… »
"Новости" откривају: Министри "лете" пре избора у СНС

"Новости" откривају: Министри "лете" пре избора у СНС

Вечерње новости 23.10.2018
Како ће се одвијати кадровски резови које је најавио председник Вучић. Засада најугроженије позиције Михајловићеве и Јоксимовићеве. ПОЈЕДИНИ министри из редова СНС биће замењени током реконструкције Владе, највероватније у… »
Новости: Реконструкција Владе у марту, министарке на "леду"

Новости: Реконструкција Владе у марту, министарке на "леду"

Н1 Инфо 23.10.2018
Новости: Михајловић и Јоксимовић најближе томе да изгубе функције

Новости: Михајловић и Јоксимовић најближе томе да изгубе функције

Радио 021 23.10.2018
Поједини министри из СНС биће замењени током реконструкције Владе Србије до које ће највероватније доћи у марту, пишу "Новости". Лист наводи да би они лако могли да остану и без високих страначких функција када наредне године… »

Вести дана »