Повезане вести

Нови пораз Лејкерса, Голден Стејт бољи од Финикса

Нови пораз Лејкерса, Голден Стејт бољи од Финикса

Нови магазин 23.10.2018
Кошаркаши Сан Антонија победили су после продужетка Лос Анђелес Лејкерсе са 143:142 и нанели им трећи пораз у трећој утакмици у новој сезони у НБА лиги. Победу Сан Антонију донео је Пети Милс кошем 6,8 секунди пре краја… »
Леброн: Промашена бацања неприхватљива, желео сам шут

Леброн: Промашена бацања неприхватљива, желео сам шут

Н1 Инфо 23.10.2018
Кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Леброн Џејмс истакао је после новог пораза да му се допада у којем правцу иде екипа, али да је пред њом дугачак процес. Језераши су изгубили и трећу утакмицу од старта сезоне. Бољи од њих у… »
НБА: Кокошков поражен од шампиона, Леброн и Лејкерси пали након продужетка

НБА: Кокошков поражен од шампиона, Леброн и Лејкерси пали након продужетка

Хот спорт 23.10.2018
Ноћас на паркету није било српских кошаркаша у најјачој кошаркашкој лиги на планети. Али је српски тренер Игор Кокошков претрпео пораз од Голден Стејт Вориорса. Кошаркаши Голден Стејта победили су Финикс са 123:103 и остварили… »
Класик: Леброн убацио за продужетак, промашио за победу

Класик: Леброн убацио за продужетак, промашио за победу

Мондо 23.10.2018
"Добио сам шут који сам тражио", кратко је и невољно рекао Џејмс после новог пораза Лејкерса у "Стејплс центру". Осам разлике на 70 секунди до краја није било довољно Сан Антонио Спарсима да забележе победу после четири… »
Леброн бриљирао па у продужетку постао трагичар! Чарламе Луке Дончића, Вориорси тукли Финикс Игора Кокошкова (видео)

Леброн бриљирао па у продужетку постао трагичар! Чарламе Луке Дончића, Вориорси тукли Финикс Игора Кокошкова (видео)

Моззарт спорт 23.10.2018
Узбудљиво вече у НБА лиги. Лос Анђелес Лејкерси и даље не знају за пораз. Имају сада Леброна Џејмса у својим редовима, а чак ни он није помогао Језерашима да на плећа баце Сан Антонио Спарсе. Играо се и продужетак у ком су… »

Вести дана »