Povezane vesti

Novi poraz Lejkersa, Golden Stejt bolji od Finiksa

Novi poraz Lejkersa, Golden Stejt bolji od Finiksa

Novi magazin 23.10.2018
Košarkaši San Antonija pobedili su posle produžetka Los Anđeles Lejkerse sa 143:142 i naneli im treći poraz u trećoj utakmici u novoj sezoni u NBA ligi. Pobedu San Antoniju doneo je Peti Mils košem 6,8 sekundi pre kraja. Prethodno, Spursi su 55… »
Lebron: Promašena bacanja neprihvatljiva, želeo sam šut

Lebron: Promašena bacanja neprihvatljiva, želeo sam šut

N1 Info 23.10.2018
Košarkaš Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms istakao je posle novog poraza da mu se dopada u kojem pravcu ide ekipa, ali da je pred njom dugačak proces. Jezeraši su izgubili i treću utakmicu od starta sezone. Bolji od njih u Stejpls centru bili su… »
NBA: Kokoškov poražen od šampiona, Lebron i Lejkersi pali nakon produžetka

NBA: Kokoškov poražen od šampiona, Lebron i Lejkersi pali nakon produžetka

Hot sport 23.10.2018
Noćas na parketu nije bilo srpskih košarkaša u najjačoj košarkaškoj ligi na planeti. Ali je srpski trener Igor Kokoškov pretrpeo poraz od Golden Stejt Voriorsa. Košarkaši Golden Stejta pobedili su Finiks sa 123:103 i ostvarili treću pobedu… »
Klasik: Lebron ubacio za produžetak, promašio za pobedu

Klasik: Lebron ubacio za produžetak, promašio za pobedu

Mondo 23.10.2018
"Dobio sam šut koji sam tražio", kratko je i nevoljno rekao Džejms posle novog poraza Lejkersa u "Stejpls centru". Osam razlike na 70 sekundi do kraja nije bilo dovoljno San Antonio Sparsima da zabeleže pobedu posle četiri četvrtine. Šest razlike… »
Lebron briljirao pa u produžetku postao tragičar! Čarlame Luke Dončića, Voriorsi tukli Finiks Igora Kokoškova (video)

Lebron briljirao pa u produžetku postao tragičar! Čarlame Luke Dončića, Voriorsi tukli Finiks Igora Kokoškova (video)

Mozzart sport 23.10.2018
Uzbudljivo veče u NBA ligi. Los Anđeles Lejkersi i dalje ne znaju za poraz. Imaju sada Lebrona Džejmsa u svojim redovima, a čak ni on nije pomogao Jezerašima da na pleća bace San Antonio Sparse. Igrao se i produžetak u kom su Sparsi slavili s… »

Vesti dana »