Povezane vesti
Jezivi detalji Kijine knjige: Uzela sam nož do daha nisam mogla da dođem od vrištanja!
Svet plus 23.10.2018
Na ovogodišnjem Sajmu knjiga izložena je knjiga koja predstavlja ispovest Kristine Kije Kockar. U knjizi "Moj potpis"opisani su detalji Kijinog života sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem. Nakon što je Kristina tokom boravka u rijalitiju saznala da… »
Kija progovorila o stravičnoj svađi sa Slobom: Vrištala sam i plakala! Nisam mogla da dišem, a onda sam zgrabila nož... (video)…
Kurir 23.10.2018
Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1 i članica grupe Ministarke, odlučila je da celi svoj život stavi u nekoliko redova. Naime, u njima pobednica "Zadruge" govori o tome kako je njen bivši suprug Slobodan Radanović, nakon razvoda, proveo pet dana sa… »
Lomljenje stvari,: Udarci... Ovi delovi knjige Kije Kockar šokirali su javnost, otkrila je sve o čemu je dugo ćutala
Blic 23.10.2018
O knjizi "Moj potpis" Kristine Kije Kockar bruje svi, a mi vam donosimo detalje štiva o kom ne prestaje da se priča širom regiona. Naime, u njemu pobednica "Zadruge" govori o tome kako je njen bivši suprug Slobodan Radanović, nakon razvoda, proveo pet… »
Vesti dana »

'Sledeći put u Moskvi?': Pet zaključaka sa susreta Trampa i Putina na Aljasci
BBC News pre 24 minutajoš 37 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 13 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 2 satajoš 20 povezanih

Stiže nevreme u Srbiju: Upozorenje RHMZ za ove delove zemlje (Foto)
Mondo pre 9 minutajoš 43 povezane