Povezane vesti

Jezivi detalji Kijine knjige: Uzela sam nož do daha nisam mogla da dođem od vrištanja!

Jezivi detalji Kijine knjige: Uzela sam nož do daha nisam mogla da dođem od vrištanja!

Svet plus 23.10.2018
Na ovogodišnjem Sajmu knjiga izložena je knjiga koja predstavlja ispovest Kristine Kije Kockar. U knjizi "Moj potpis"opisani su detalji Kijinog života sa bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem. Nakon što je Kristina tokom boravka u rijalitiju… »
Kija progovorila o stravičnoj svađi sa Slobom: Vrištala sam i plakala! Nisam mogla da dišem, a onda sam zgrabila nož…

Kija progovorila o stravičnoj svađi sa Slobom: Vrištala sam i plakala! Nisam mogla da dišem, a onda sam zgrabila nož…

Kurir 23.10.2018
Kristina Kija Kockar, pobednica Zadruge 1 i članica grupe Ministarke, odlučila je da celi svoj život stavi u nekoliko redova. Naime, u njima pobednica "Zadruge" govori o tome kako je njen bivši suprug Slobodan Radanović, nakon razvoda, proveo pet… »
Lomljenje stvari,: Udarci... Ovi delovi knjige Kije Kockar šokirali su javnost, otkrila je sve o čemu je dugo ćutala

Lomljenje stvari,: Udarci... Ovi delovi knjige Kije Kockar šokirali su javnost, otkrila je sve o čemu je dugo ćutala

Blic 23.10.2018
O knjizi "Moj potpis" Kristine Kije Kockar bruje svi, a mi vam donosimo detalje štiva o kom ne prestaje da se priča širom regiona. Naime, u njemu pobednica "Zadruge" govori o tome kako je njen bivši suprug Slobodan Radanović, nakon razvoda, proveo… »

Vesti dana »