Povezane vesti

Majka ženi sina: Ceca sprema svadbu od 100.000 evra!

Majka ženi sina: Ceca sprema svadbu od 100.000 evra!

Mondo 23.10.2018
Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, planira da se venča sledeće godine s Bogdanom Rodić. Veljko i Bogdana planiraju da sledeće godine stanu na ludi kamen, a porodica buduće mlade ima samo dva zahteva. Jedan je da mlada pred oltar ode iz njihove… »
Ceca će za veselje iskeširati 100.000 evra: Preko 400 zvanica, venčanica od 5.000 evra, dekoracija od 30.000 evra! Svi…

Ceca će za veselje iskeširati 100.000 evra: Preko 400 zvanica, venčanica od 5.000 evra, dekoracija od 30.000 evra! Svi…

Kurir 23.10.2018
Ceca Ražnatović počela je pripreme za svadbu svog sina Veljka Ražnatović i njegove verenice Bogdanu Rodić, koja bi trebalo da bude u junu sledeće godine. Najveća balkanska zvezda ne žali novac, pa će za veselje, kako kažu dobro upućeni… »
Ceca troši žitavo bogatsvo na svog sina jedinca!

Ceca troši žitavo bogatsvo na svog sina jedinca!

Svet plus 23.10.2018
Sin Svetlane Cece Ražnatović, Veljko i njegova verenica Bogdana Rodić u junu sledeće godine organizovaće venčanje, za koje će Ceca, prema nezvaničnim saznanjima izdvojiti čak 100. 000 evra. Ona se sa svojim sinom složila oko toga da venčanje… »
Biće to prava srpska svadba: Ceca će za Veljkovo venčanje izdvojiti pozamašnu svotu novca

Biće to prava srpska svadba: Ceca će za Veljkovo venčanje izdvojiti pozamašnu svotu novca

Blic 23.10.2018
Naša najveća zvezda Ceca Ražnatović polako počinje sa pripremama za svadbu svog sina Valejka Ražnatovića koji će u junu 2019. godine izgovoriti sudbonosno "da". On i njegova verenica Bogdana trenutno uživaju u vezi i o svadbi ne žele mnogo da… »

Vesti dana »

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Na Badnji dan umereno oblačno i toplije

Novi magazin pre 1 satjoš 17 povezanih
Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Jokić: Ja na prvom mestu? Iznenađen sam, hvala svima

Sport klub pre 1 satjoš 17 povezanih
U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

U Srbiji dan žalosti zbog tragedije na Cetinju

RTV pre 1 satjoš 20 povezanih