Povezane vesti

Uživo iz ''Pionira'' - ''Grobari'' pozdravili novo pojačanje, ali ima i loša vest...

Uživo iz ''Pionira'' - ''Grobari'' pozdravili novo pojačanje, ali ima i loša vest...

Sportske.net 23.10.2018
Košarkaši Partizana večeras od 19 časova igraju meč četvrtog kola Evrokupa. Rival je ASVEL, a u centru pažnje na terenu je novo pojačanje crno-belih. Bivši košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković juče je i zvanično postao član Partizana, a… »
EVROKUP: Partizan izgubio od Asvela

EVROKUP: Partizan izgubio od Asvela

Dnevnik 23.10.2018
BEOGRAD: Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u Evrokupu, pošto su u Beogradu izgubili od Asvela 89:78 (26:20, 22:17, 19:17, 22:24) u 4. kolu C grupe. Crno-beli su pred više od 6.000 gledalaca u hali "Aleksandar Nikolić" pretrpeli četvrti… »
Evrokup: Partizanu nije pomogao domaći teren

Evrokup: Partizanu nije pomogao domaći teren

Vesti online 23.10.2018
"Crno-beli" izgubili u četvrtom kolu od francuskog Asvela sa 89:78 (26:20, 22:17, 19:17, 22:24). Partizan: Pejdž 11 (3/6 za dva 1/5 za tri), Si 6 (3/4), Aranitović, Marinković 11 (3/6 za dva), Gegić 4, Veličković, Pecarski, Gavrilović 2, Janković… »
Kraj: Partizan - Asvel 78:89

Kraj: Partizan - Asvel 78:89

Večernje novosti 23.10.2018
Crno-beli protiv francuskog tima, u duelu 4. kola Evrokupa, nastavili niz loših partija. Košarkaši Partizana izgubili su od francuskog Asvela 78:89 u duelu 4. kola Evrokupa. Crno-beli su tako nastavili niz loših partija, upisavši četvrti uzastopni… »
Janković posle debija: Preživeo sam bombu u ratu, preživeću i derbi! Pre svega sam Srbin i samo hoću da igram košarku...

Janković posle debija: Preživeo sam bombu u ratu, preživeću i derbi! Pre svega sam Srbin i samo hoću da igram košarku...

Mozzart sport 23.10.2018
„Je l ste pratili prošlu sezonu? Nemam tu šta mnogo da dodam. Odluka o odlasku je bila moja lična, bio sam u situaciji da ljudi nisu verovali u moje sposobnosti i želeo sam više da igram“. Način na koji je Partizan poražen od Asvela biće tema… »
Stefan Janković: "Ja sam ljudi Srbin, tu je tačka, ne bavim se navijačkim stranama"

Stefan Janković: "Ja sam ljudi Srbin, tu je tačka, ne bavim se navijačkim stranama"

Sportske.net 23.10.2018
Kako na promenu strane gleda novi igrač crno-belih... Stefan Janković je večeras zaigrao za Partizan u porazu od Asvela, a u prvom susretu sa novinarima kao igrača crno-belih neizbežna tema je bila njegov prelazak iz jednog "večitog" rivala u redove… »
Evrokup: Asvel bolji od Partizana, Janković solidan na debiju (foto)

Evrokup: Asvel bolji od Partizana, Janković solidan na debiju (foto)

Hot sport 23.10.2018
U 4. kolu ‘C’ grupe Evrokupa u dobro popunjenoj dvorani ‘Aleksadnar Nikolić’ Partizan je poražen od Asvela 89:78 (26:20, 22:17, 19:17, 22:24). Serija poraza Partizana se nastavila. Posle jednog u Evropi i dva u ABA ligi usledio je još jedan… »
Stefan Janković: Nikad nisam rekao da sam navijač Zvezde, ali…

Stefan Janković: Nikad nisam rekao da sam navijač Zvezde, ali…

Hot sport 23.10.2018
Novo pojačanje Partizana Stefan Janković otvorio je dušu posle debija u crno-belom dresu i poraza od Asvela u Evrokupu. Debitant je prvo govorio o utakmici sa Francuzima. – Veoma teška utakmica, Asvel je bio bolji. Igrali su kao evroligaš. Asvel je… »
Čanak: Bez skrivanja i lažne demagogije...

Čanak: Bez skrivanja i lažne demagogije...

Mozzart sport 23.10.2018
“Stefan je igrao više nego što je bilo očekivano. Pokazao je kvalitet za koji smo znali da poseduje. Čovek od 210 centimetara na četvorci, atletski vrlo sposoban, kako vreme bude odmicalo davaće nam više nego večeras. Braun stiže sutra… »
Asvel siguran u Beogradu, treći poraz Partizana

Asvel siguran u Beogradu, treći poraz Partizana

N1 Info 23.10.2018
Košarkaši Partizana poraženi su u meču četvrtog kola grupne faze Evrokupa od ekipe Asvela rezultatom 89:78. Partizan je tako pretrpeo treći poraz u drugom najjačem evropskom košarkaškom takmičenju i sada se nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli… »
Navijači predlažu rešenja, šta je Partizanov najveći problem, da li je vreme i za neke odlaske? (TVITOVI)

Navijači predlažu rešenja, šta je Partizanov najveći problem, da li je vreme i za neke odlaske? (TVITOVI)

Sportske.net 23.10.2018
Crno-beli u sve dubljoj rezultatskoj krizi, da li je izlaz na vidiku? Posle tri poraza na tri uzastopna gostovanja (Mornar, Valensija, Krka), Partizan je loš rezultatski niz nastavio i večeras na svom terenu, porazom od ASVEL-a rezultatom 89:78. Gosti… »
Nemoć Partizana i sa novim pojačanjem, nastavljena serija poraza

Nemoć Partizana i sa novim pojačanjem, nastavljena serija poraza

Sportske.net 23.10.2018
Partizan sa novajlijom Jankovićem, ali opet bez povređenog Zagorca, pretrpeo i četvrti poraz u nizu. Košarkaši Partizana pretrpeli su i treći poraz u četiri odigrana meča Grupe C Evrokupa. Ovoga puta, bolji od ekipe Nenada Čanka bili su… »
Četvrti poraz u nizu Partizana, Asvel prejak na debiju Jankovića (foto)

Četvrti poraz u nizu Partizana, Asvel prejak na debiju Jankovića (foto)

Sportski žurnal 23.10.2018
Asvel je tokom čitavog meča, od starta pa do kraja, bio u prednosti, sasvim zasluženo je odneo pobedu iz gotovo punog „Pionira”. Nadali su se Grobari da će njihovi ljubimci prekinuti niz od tri poraza, sva tri su zabeležili na gostovanjima… »
Kako Stefanu Jankoviću stoji crno-belo? (foto)

Kako Stefanu Jankoviću stoji crno-belo? (foto)

Stefan Janković je pojačao Partizan, a debitovao je u duelu trećeg kola Evrokupa protiv Asvela. U ponedeljak je Stefan Janković, posle višemesečne sage, potpisao ugovor sa Partizanom, i to kao pozajmljeni igrač Fuenlabrade. Već u utorak uveče… »
Poluvreme - ''Rampa'' Jankovića ''zapalila'' tribine, ali Partizan je opet u problemu

Poluvreme - ''Rampa'' Jankovića ''zapalila'' tribine, ali Partizan je opet u problemu

Sportske.net 23.10.2018
Partizan u velikom minusu posle prvog poluvremena. Može li do preokreta u nastavku? Posle prvog poluvremena utakmice četvrtog kola Evrokupa, francuski ASVEL protiv Partizana vodi sa 48:37. Partizan je tokom prve četvrtine uspevao da održi korak sa… »
Debi: Janković je u protokolu, da li je on ‘x’ faktor protiv Asvela… (foto)

Debi: Janković je u protokolu, da li je on ‘x’ faktor protiv Asvela… (foto)

Hot sport 23.10.2018
Partizan u 4. kolu Evrokupa dočekuje Asvel iz Liona jači za jedno ime u sastavu, svega 24 sata posle potpisa. Dileme nema, protiv tima Tonija Parkera Partizan će igrati jači za novog krilnog centra pod košem. Stefan Janković zadužio je dres sa… »
Kraj crne serije kao „moranje“

Kraj crne serije kao „moranje“

Danas 23.10.2018
Trener Partizana pod posebnim pritiskom pred večerašnji meč sa Asvelom u Evrokupu - 19.00 Prošle sezone je imao zadatak da stabilizuje ekipu koju je preuzeo sredinom takmičarske godine; osvojenim Kupom Radivoja Koraća kupio je sebi vreme i stekao… »
Vreme je za pobedu i Jankovićev debi

Vreme je za pobedu i Jankovićev debi

Mozzart sport 23.10.2018
Premijerni susret trećeg kola Evrokupa u dvorani Pionir igraju Partizan i Asvel. Red euforije, pa red razočaranja. Košarkaši Partizana, posle dve vezane pobede, doživeli su tri uzastopna poraza u Jadranskoj ligi i Evrokupu, a večeras u hali Pionir… »
Crno-beli pred duel sa Asvelom u Evrokupu: Dobar rezultat višestruko znači

Crno-beli pred duel sa Asvelom u Evrokupu: Dobar rezultat višestruko znači

Večernje novosti 23.10.2018
Iako se zbog spleta okolnosti našao tek u šestom šeširu, francuski klub spada među kvalitetnije ekipe u ovom takmičenju – kaže trener crno-belih. DA li će Stefan Janković debitovati za Partizan večeras (19.00) u duelu 4. kola Evrokupa sa… »
Pogled ka drugoj rundi

Pogled ka drugoj rundi

Politika 23.10.2018
U delikatnom trenutku košarkaši Partizana dočekuju Asvel (19 č), za prekid loše serije i važan evropski korak. Pred košarkašima Partizana je još jedan veliki evropski izazov, posle tri vezana poraza dočekuju Asvel u četvrtom kolu Evrokupa (19… »
Zvezdan testira Partizan: Crno-beli dočekuju Asvel u Pioniru (19, sastavi)

Zvezdan testira Partizan: Crno-beli dočekuju Asvel u Pioniru (19, sastavi)

Predstojeća utakmica je bitna za obe ekipe jer može mnogo toga da donese po pitanju plasmana u narednu fazu Evrokupa. Partizan nije u Evrokup ušao krijući se iza mladosti tima, kao što je to mogao da uradi. Nije zbog neiskustva većine – i to… »

Vesti dana »