Povezane vesti
Bikoviću će Putin uručiti Puškinovu medalju u Kremlju
Dnevnik 23.10.2018
BEOGRAD: Srpskom glumcu Milošu Bikoviću biće uručena ruska državna nagrada - Medalja Puškina, koju će Bikoviću uručiti predsednik Rusije Vladmiri Putin 4. novembra u Kremlju, naveo je na tviteru ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin. Planirano… »
Biković o nagradi koju će mu uručiti Putin: Za mene je ovo radosna vest i jedva čekam da upoznam Putina
Kurir 23.10.2018
Ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin sastao se s Milošem Bikovićem, kojem je saopštio da je nagrađen ruskim državnim priznanjem - medaljom Puškina. - Planirano je da odlikovanje dodeli predsednik Rusije Vladimir Putin 4. novembra u… »
Putin odlikuje bikovića; Glumac: Imam tremu pred susret sa ruskim predsednikom
Večernje novosti 22.10.2018
Predsednik Rusije uručiće srpskom glumcu priznanje 4. novembra, u Kremlju. Medalju Puškin dobija za razvoj rusko-srpskih odnosa. IZNENAĐEN sam, ali mi je, naravno, veoma drago, i velika mi je čast što ću u Rusiji dobiti državnu nagradu - Medalju Puškin… »
Vesti dana »
Uhapšen kamiondžija iz Leskovca: Usmrtio staricu, pa pobegao s lica mesta
B92 pre 8 minutajoš 32 povezane
Lavrov: 'Nacionalizacija NIS-a moguća pod određenim uslovima'
BBC News pre 38 minutajoš 27 povezanih
Prevrnuo se čamac sa migrantima na Savi kod Slavonskog Broda, dve osobe se udavile
RTS pre 33 minutajoš 30 povezanih
Vučić: Fabrike poput "Aristona" menjaju krvnu sliku Niša, od njih grad živi (FOTO)
Euronews pre 33 minutajoš 24 povezane
Šapić: Nisam razmišljao da podnesem ostavku zbog blokade garaže u Pionirskom parku
Radio sto plus pre 13 minutajoš 20 povezanih