Povezane vesti
Bikoviću će Putin uručiti Puškinovu medalju u Kremlju
Dnevnik 23.10.2018
BEOGRAD: Srpskom glumcu Milošu Bikoviću biće uručena ruska državna nagrada - Medalja Puškina, koju će Bikoviću uručiti predsednik Rusije Vladmiri Putin 4. novembra u Kremlju, naveo je na tviteru ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin. Planirano… »
Biković o nagradi koju će mu uručiti Putin: Za mene je ovo radosna vest i jedva čekam da upoznam Putina
Kurir 23.10.2018
Ambasador Ruske Federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin sastao se s Milošem Bikovićem, kojem je saopštio da je nagrađen ruskim državnim priznanjem - medaljom Puškina. - Planirano je da odlikovanje dodeli predsednik Rusije Vladimir Putin 4. novembra u… »
Putin odlikuje bikovića; Glumac: Imam tremu pred susret sa ruskim predsednikom
Večernje novosti 22.10.2018
Predsednik Rusije uručiće srpskom glumcu priznanje 4. novembra, u Kremlju. Medalju Puškin dobija za razvoj rusko-srpskih odnosa. IZNENAĐEN sam, ali mi je, naravno, veoma drago, i velika mi je čast što ću u Rusiji dobiti državnu nagradu - Medalju Puškin… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: promenljivo oblačno sa pljuskovima, gradom i toplotnim talasom
Naslovi.ai pre 20 minutajoš 30 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom u Kruševcu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 23 povezane

MUP: Neprijavljeno okupljanje u Zemunu, prijavljeno oštećenje prostorija mesnog odbora SNS
Novi magazin pre 4 satijoš 19 povezanih

Dodiku ukinut predsednički mandat: Počinje sprovođenje presude Suda BiH
Vreme pre 29 minutajoš 91 povezana

Vladimir Videnović izabran za gradonačelnika Zaječara: Konstitutivna sednica završena u 2.30 ujutru
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih