Povezane vesti
Žiri ostao bez još jednog starog člana! Evo ko je posle Jelene napustio Pinkove zvezdice!
Press 23.10.2018
Proteklih dana u Pinkovim zvezdicama desio se niz promena. akon silnih izmena u žiriju Pinkovih zvezdica; napuštanja crvene stolice od strane Jelene Tomašević, a zatim i izmena u žiriju u vidu Kristine Kije Kockar i Nataše Bekvalac; još jedan član… »
Goca Tržan oštro o novom članu žirija: "Kiji Kockar nije mesto u crvenoj stolici"
Blic 23.10.2018
Goca Tržan se ne oseća ugroženo zbog Kije Kockar, koja je nova članica žirija "Pinkove zvezdice". - Ja radim svoj posao. Kristini sam rekla da nema dovoljno iskustva da bi sedela u crvenoj stolici, ali to nije moj šou da bih se ja time bavila - bila… »
Jelena Tomašević i Sergej Ćetković napustili Pinkove zvezdice zbog rijaliti zvezde
Tračara 23.10.2018
Iako su snimili prvu epizodu emisije Pinkove zvezdice – All stars, Jelena Tomašević i Sergej Ćetković rešili su da napuste emisiju zbog rijaliti zvezde Kristine Kockar, koja se našla u stolici pored njih. Prva koja je napustila crvenu fotelju je… »
"Kiji nije mesto u Pinkovim zvezdicama"
Mondo 23.10.2018
Pevačica komentariše novoizabranu članicu žirija Kiju Kockar u dečjem muzičkom takmičenju. Pravi šok za sve gledaoce televizije Pink bila je informacija da će Kristina Kockar postati deo muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice". Iako su mnogi… »
Goca o promenama u pinkovim zvezdama: Kija nije dorasla da sedi u žiriju!
Kurir 23.10.2018
Jelena Tomašević i Sergej Ćetković odlučili su da napuste " Pinkove zvezdice" i na njihova mesta dolaze povratnik Milan Stanković i Nataša Bekvalac. Pre nekoliko dana ovoj ekipi priključila se i Kristina Kija Kockar. Njen dolazak u stolicu sudije… »
Vesti dana »
Arakči najavio mogućnost početka pregovora Irana i Evrope; IDF: Izvršeni udari na grad Tir
RTS pre 33 minutajoš 6 povezanih
Si Đinping Bajdenu: Kina će raditi na blagoj tranziciji odnosa sa SAD
Danas pre 7 satijoš 2 povezane
Vučić i Mali obišli radnike na gradilištu EXPO: Srbija napreduje i ubrzano se menja (foto, video)
Blic pre 9 satijoš 2 povezane
Uživo uzbuna za napad u više oblasti Ruska vojska napreduje na frontu (foto/video)
Alo pre 33 minutajoš 5 povezanih
Putevi Srbije: Most preko železničke pruge u Mladenovcu je bezbedan za saobraćaj
Danas pre 7 satijoš 1 povezana