Povezane vesti
Leontina progovorila o prošlosti Nataše Bekvalac! Ovo niko nije znao: Ona je tada bila samo devojčica... (video)
Kurir 23.10.2018
Leontina Vukomanović upoznala je Natašu Bekvalac mnogo pre nego što je postala pevačica. Naime, dok je sarađivala sa Minjom Subotom, Nataša je učestvovala na jednom dečijem festivalu, a Leontina je bila već dovoljno stasala da bude u žiriju. "Ja… »
Ovo niko nije mogao ni da pretpostavi: Leontina otkrila detalj iz prošlosti Nataše Bekvalac pre nego što je postala poznata
Blic 23.10.2018
Leontina Vukomanović upoznala je Natašu Bekvalac mnogo pre nego što je novosadska barbika postala poznata. Leontina ne krije oduševljenje što će se, pored nje, u novoj sezoni "Pinkovih zvezdica" naći Nataša Bekvalac. - Ja sam navijala za nju još… »
Vesti dana »

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 1 satjoš 28 povezanih

Moguće i rušenje Železničke stanice u Novom Sadu: Ministarka Sofronijević za Nova.rs o dve opcije koje su u igri
Nova pre 51 minutajoš 20 povezanih

Najmanje 31 palestinac ubijen, 175 ranjeno: Svedoci tvrde da su izraelski vojnici pucali tokom raspodele pomoći Humanitarne fondacije Gaze
Kurir pre 11 minutajoš 19 povezanih