Povezane vesti
Antić: Pljačka, klasična! Sudija mi odgovorio „Marš džukelo”
Sportski žurnal 23.10.2018
Šef struke Dinama ogorčen suđenjem u utakmici s OFK Bačkom. Strasti se ne stišavaju u taboru vranjskog superligaša, posle remija s OFK Bačkom (1:1). Dinamo je u Surdulici osvojio bod, iako je po prikazanoj igri zaslužio više. Šef stručnog… »
Antić ‘grmi’ na sudije: Pokrali su nas, arbitar mi je rekao: ‘Marš džukelo’
Hot sport 23.10.2018
Trener ekipe iz Vranja nije zadovoljan suđenjem na meču koji je njegova ekipa igrala protiv OFK Bačke. Dva dana nakon meča i osvojenog boda, strasti se u Vranju ne smiruju, a trener ove ekipe naglasio je utiacaj sudija na konačan ishod meča. –… »
"Treće poluvreme" meča u Surdulici - Recko na "marš, džukelo!" odgovara teškim optužbama!
Sportske.net 23.10.2018
Biće posla za članove Disciplinske komisije FS Srbije nakon najnovijih izjava trenera Dinama iz Vranja. Odloženu kup utakmicu sa Crvenom zvezdom trener Dinama iz Vranja morao je da odgleda sa tribina, u društvu čelnika beogradskog kluba, a razlog je… »
Vesti dana »
Sudar stavova o studentskim blokadama na skupštinskom odboru o obrazovanju (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 41 povezana
Zabranjen rad domu za stare u Barajevu u kome je u požaru stradalo osam ljudi
NIN pre 4 satijoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 5 satijoš 8 povezanih