Povezane vesti
"Smene po zakonu, za čajniče ide tužba": Evo kako je PR služba predsednika dri odgovorila na pitanja "Blica"
Blic 23.10.2018
Predsednik Državne revizorske institucije Duško Pejović, tačnije njegova PR služba, dostavio je u subotu, 20. oktobra, u 17 sati, odgovore na pitanja koja je "Blic" postavio još 27. septembra, a odnose se na dešavanja u toj instituciji. Nakon 24 dana… »
Izbegava pitanja: “Blica” Predsednik dri: Smenio sam revizorke, imam pravo na svoj tim
Blic 22.10.2018
Predsednik Državne revizorske institucije Duško Pejović potvrdio je pisanje “Blica” da su četiri vrhovne državne revizorke razrešene sa svojih funkcija, ali od njega nismo uspeli da saznamo koji je razlog za takav potez. To nam nije pošlo za rukom jer je… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Beta pre 5 satijoš 6 povezanih
"Otvorite moreuz ili ćete živeti u paklu" Cene nafte ponovo rastu, Tramp besni: Dao žestok ultimatum Iranu, naredna 24 sata su ključna
Blic pre 13 minutajoš 5 povezanih
Na današnji dan, 6. april: Umro srpski novinar Dimitrije Davidović, SAD ušle u Prvi svetski rat...
N1 Info pre 58 minutajoš 2 povezane
Vučić nastavlja konsultacije sa strankama, pozvani PUPS i "Mi - glas iz naroda"
RTV pre 1 satjoš 1 povezana
UKRAJINSKA KRIZA: Moskva nastavlja sa napadima na Ukrajinu; Zelenski: Rusi vole da pričaju o kompromisu, ali ne i da ga prave
RTV pre 18 minutajoš 1 povezana