Повезане вести

Јанковић: Знам шта ме чека у дербију

Јанковић: Знам шта ме чека у дербију

Н1 Инфо 24.10.2018
Кошаркаши Партизана поражени су у мечу четвртог кола групне фазе Еврокупа од екипе Асвела са 89:78, а крилни центар Стефан Јанковић говорио је о утисцима са првог одиграног меча у дресу црно-белих, "гробарима" и "делијама"… »
Маринковић: Јанковић ће се брзо уклопити

Маринковић: Јанковић ће се брзо уклопити

Н1 Инфо 24.10.2018
Кошаркаши Партизана поражени су у мечу четвртог кола групне фазе Еврокупа од екипе Асвела са 89:78, а плеј црно-белих казао је да екипа што пре мора да се окрене следећем мечу. “Трудимо се да сваки пораз избришемо из главе и… »
Нелсон: Миро и ја смо објаснили екипи шта је Србија

Нелсон: Миро и ја смо објаснили екипи шта је Србија

Н1 Инфо 24.10.2018
Кошаркаш Асвела Демаркус Нелсон рекао је после тријумфа анд Партизаном 89:78 у четвртом колу Еврокупа да је задовољан како је његов тим одиграо у препознатљивом амбијенту дворане „Александар Николић“. „Био је тежак меч… »
Јанковић после дебија за Партизан: Не желим да се бавим некошаркашким стварима

Јанковић после дебија за Партизан: Не желим да се бавим некошаркашким стварима

Вечерње новости 23.10.2018
Знам шта ће се десити у дербију, али преживео сам горе ствари у животу - поручио је нови крилни центар црно-белих, доскорашњи играч Црвене звезде. Кошаркаш Партизана Стефан Јанковић рекао је вечерас да ће дати све од себе у… »
Асвел продубио кризу Партизана: Четврти узастопни пораз црно-белих

Асвел продубио кризу Партизана: Четврти узастопни пораз црно-белих

Вечерње новости 23.10.2018
Партизан је на домаћем терену изгубио од француског тима 78:89 у четвртом колу Еврокупа. Кошаркаши Партизана изгубили су вечерас у Београду од Асвела са 78:89 (20:26, 17:22, 17:19, 24:22) у четвртом колу Групе Ц Еврокупа… »
Асвел бољи од Партизана: Црни низ црно-белих

Асвел бољи од Партизана: Црни низ црно-белих

Данас 23.10.2018
Губтинички низ кошаркаша Партизана као да нема крај. Црно-бели су против Асвела (78:89) у Еврокупу доживели четврти узастопни пораз, односно други заредон у Еврокупу. Партизану синоћ у хали “Александар Николић” у Београду није… »

Вести дана »