Повезане вести
Путин ме питао само једно: Како си успео
Србија данас 24.10.2018
Председник Србије Александар ВУчић изјавио је да су српске јавне финансије уређене и истакао да ће сви пензионери имати веће пензије него раније. - Када сам био у Русији, током ручка Путин ме питао, само ми реци, како си успео -… »
Вучић: Косово је највећи проблем
Правда 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић, у интервјуу на телевизији Пинк, говорио је о довођењу нових инвеститора, позиционирању Србије као лидера у региону, али и о проблемима у решавању косовског питања. Вучић је на почетку… »
Вучић: Једном ствари сам задовољан, Путин ме питао: "Како си успео?"
Блиц 24.10.2018
Никада нисам до краја задовољан својим радом и радом својих пријатеља, али задовољан сам тиме што су јавне финансије уређене, каже председник Србије Александар Вучић. Он наводи да га је током једног ручка у Русији председник… »
Путин ме питао током ручка - Како си успео?
Мондо 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да су српске јавне финансије уређене и истакао да ће сви пензионери имати веће пензије него раније. Фото: Мондо/Стефан Стојановић Када сам био у Русији, током ручка Путин ме питао -… »
Вести дана »
(БЛОГ) САД и Израел напали Иран, Техеран ланисрао ракете ка Израелу
Н1 Инфо пре 9 минутајош 67 повезаних
Трипл-дабл Јокића у поразу Денвера од Оклахоме у НБА лиги
Радио сто плус пре 14 минутајош 53 повезане
Сунчан последњии дан фебруара, баш као и сутрашњи први март
Глас Западне Србије пре 44 минутајош 15 повезаних
АМСС: Гужва ка викендицама и излетиштима, камиони на граници у Батровцима чекају четири сата
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 10 повезаних