Повезане вести

Вучић: Имам ћерку, посебно водим рачуна да не увредим жене

Вучић: Имам ћерку, посебно водим рачуна да не увредим жене

Блиц 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не разуме чиме је увредио жене приликом посете фабрици текстила Еуротаи, како му то пребацују, те приметио да га критикују они који би волели да је урадио оно што заправо они… »
Вучић: Никад нисам увредио жене...

Вучић: Никад нисам увредио жене...

Вести онлине 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио да он није рекао ништа што би увредило жене, а што "тајкунски трио" жели да је он рекао. Наиме, он је у интервјуу за ТВ Пинк коментарисао оптужбе на његов рачун да је недавно, при… »
"Ја живим за то": Вучић: У децембру ћу отворити једно чудо од фабрике

"Ја живим за то": Вучић: У децембру ћу отворити једно чудо од фабрике

Блиц 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић каже да не може да сакрије радост приликом отварања фабрика и најављује нову инвестицију. - Ја живим за то. Радујем се, имам 7. децембра да отворим једно чудо од фабрике, које ће читаву… »
Вучић: Како сам ја то увредио жене?!

Вучић: Како сам ја то увредио жене?!

Мондо 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић је одговорио на критике опозиционих странака које су га оптужиле да је увредио жене својим изјавама приликом обиласка турске фабрике у Краљеву. Фото: Тањуг/Димитрије Голл Вучић је приликом… »
Вучић: Нисам увредио жене у фабрици у Краљеву

Вучић: Нисам увредио жене у фабрици у Краљеву

Нови магазин 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да приликом отварања турске фабрике у Краљеву није рекао ништа што би увредило жене нити нешто што опозиција жели да је рекао. "Ја сам био срећан када сам видео да има 110-115… »
Вучић: У децембру отварам велику фабрику која ће да спасава читаву Шумадију

Вучић: У децембру отварам велику фабрику која ће да спасава читаву Шумадију

Нова економија 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће почетком децембра отворити велику фабрику у централној Србији. "Ја се сад радујем што ћу 7. децембра да отворим једно чудо од фабрике. Радујем се кад помислим да ће читаву… »
Вучић: Отворићемо једно чудо од фабрике, спасићемо Шумадију

Вучић: Отворићемо једно чудо од фабрике, спасићемо Шумадију

Н1 Инфо 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће почетком децембра отворити велику фабрику у централној Србији. "Ја се сад радујем што ћу 7. децембра да отворим једно чудо од фабрике. Радујем се кад помислим да ће читаву… »
Председник уживо у јутарњем: Вучић о ћерки, женама и увредама, а онда открио колика је његовом оцу пензија и да кафу никад…

Председник уживо у јутарњем: Вучић о ћерки, женама и увредама, а онда открио колика је његовом оцу пензија и да кафу никад…

Курир 24.10.2018
БЕОГРАД - Пензионери су изнели терет реформи, они су веровали у своју државу. Данас пензије исплаћујемо са 32 одсто из буџета, а новац стиже од ових нових фабрика које се отварају, а некад смо исплаћивали са 50 и више одсто из… »
Председник: Отварам чудо од фабрике

Председник: Отварам чудо од фабрике

Мондо 24.10.2018
Председник Србије Александар Вучић најавио је да ће почетком децембра отворити велику фабрику у централној Србији. Фото: Мондо/Горан Сивачки Ја се сад радујем, имам 7. децембра да отворим једно чудо од фабрике. Радујем се кад… »
Председник Вучић: Нисам увредио жене у фабрици у Краљеву! Никада нисам урадио ништа непристојно, осим што сам једном опсовао…

Председник Вучић: Нисам увредио жене у фабрици у Краљеву! Никада нисам урадио ништа непристојно, осим што сам једном опсовао…

Курир 24.10.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је данас да не разуме чиме је увредио жене приликом посете фабрици текстила Еуротаи, како му то пребацују, те приметио да га критикују они који би волели да је урадио оно што… »

Вести дана »