Povezane vesti

Ivana Vrbaški podržava ćerku da ima seks pred kamerama: Mina može da ima jednog, drugog, trećeg! Nek je ona meni živa i…

Ivana Vrbaški podržava ćerku da ima seks pred kamerama: Mina može da ima jednog, drugog, trećeg! Nek je ona meni živa i…

Kurir 24.10.2018
Nakon novog seksualnog odnosa svoje ćerke u rijalitiju "Zadruga 2" oglasila se majka Mine Vrbaški, Ivana Vrbaški, koja smatra da u tome nema ničega lošeg i pogrešnog. Oni su odmah po ulasku bivšeg momka Nemanje Đeksona, imali akciju. "Pa to je… »
Ivana Vrbaški podržava ćerkin seks u rijalitiju: "Moja Mina ne radi ništa loše"

Ivana Vrbaški podržava ćerkin seks u rijalitiju: "Moja Mina ne radi ništa loše"

Blic 24.10.2018
Ivana Vrbaški, majka zadrugarke Mine Vrbaški, ne vidi ništa loše u tome što njena 18-godišnja ćerka ima seks pred kamerama. Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson sinoć su u "Zadruzi" imali veoma strasnu akciju. Đekson je ušao na žurku kao… »
Imali žestok seks pod tušem, pa nastavili u krevetu: Mina tokom akcije pozdravljala Đeksonovu bivšu devojku

Imali žestok seks pod tušem, pa nastavili u krevetu: Mina tokom akcije pozdravljala Đeksonovu bivšu devojku

Blic 24.10.2018
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić Đekson, koji su bili u vezi tokom prve sezone "Zadruge", sinoć su probudili stare strasti. Naime, Đekson je sinoć ušao u "Zadrugu 2" kao gost na žurki, a Mina mu je odmah poletela u zagrljaj. Njih dvoje su tokom… »
Zadruga 2 : Probudile se stare strasti i vrele akcije između Mine i Đeksona (VIDEO 18+)

Zadruga 2 : Probudile se stare strasti i vrele akcije između Mine i Đeksona (VIDEO 18+)

Svet plus 24.10.2018
Nemanja Đekson bivši učesnik rijaliti programa Zadruga prisustvovao žurci u Zadruzi 2, gde njegovom dolasku najviše obradovala Mina Vrbaški. Njih dvoje su otišli u hotelsku sobu da se sklone od ostalih zadrugara, a nakon razmenjivanja nežnosti… »

Vesti dana »