Povezane vesti
Vukotić: Smeštaju mi ubice advokata Miše Ognjanovića
Politika 24.10.2018
Okrivljeni je na početku suđenja negirao da je pripadnik „škaljarskog klana”, navodeći da je o njemu „stvoren mit”. Kotoranin Jovan Vukotić, koga mediji označavaju kao vođu „škaljarskog klana”, rekao je juče na početku suđenja pred Drugim osnovnim sudom… »
Jovan Vukotić prvi put o optužbama da je vođa škaljarskog klana: Sve mi pakuju Mišine ubice!
Kurir 24.10.2018
Optuženi za falsifikovanje dokumenata rekao juče da mu lažne optužbe podmeću članovi kriminalne organizacije koja stoji iza likvidacije advokata Dragoslava Miše Ognjanovića. - Stvoren je mit o nekakvom "škaljarskom klanu" i meni kao vođi. Nisam šef… »
Vesti dana »
NPS: Građani imaju pravo da znaju da li je lice uhapšeno u Zrenjaninu povezano sa preduzećem Baoly Narodni pokret Srbije
Volim Zrenjanin pre 38 minutajoš 67 povezanih
Nastavak suđenja u slučaju Generalštab: Vasić izrazio sumnju u sopstveni iskaz pred Tužilaštvom - "Ne znam u kakvom sam stanju bio"
Insajder pre 13 minutajoš 26 povezanih
Olujno nevreme se približava Srbiji: Prvi na udari su ovi delovi zemlje, temperatura pada za 15 stepeni
Dnevnik pre 1 satjoš 40 povezanih
Kriza na jugu Irana: Više od 20.000 ljudi ostalo bez vode za piće nakon američkih napada
Insajder pre 43 minutajoš 29 povezanih
NIS podneo OFAK-u zahtev za posebnu licencu za rad i posle 16. juna
Politika pre 8 minutajoš 20 povezanih