Povezane vesti
Oglasila se medicinska sestra iz Kragujevca! Sudite mi, ja svoj beli mantil nosim ponosno: Snežanin potresan odgovor zapalio…
Kurir 24.10.2018
Sudite mi jer zagrlim majku koja ljubi svoje mrtvo dete i kaže da te pokrijem sine da ti ne bude hladno... a onda to isto dete odguram u mrtvačnicu... Sudite mi jer posle toga zapalim cigaretu, obrišem lice i nasmešim se narednom pacijentu... I… »
"Koliko sam puta na rukama nosila mrtvu decu, ljude... Sudite mi što posle zapalim cigaretu" Post medicinske sestre digao je…
Blic 24.10.2018
Snežana Ristić, medicinska sestra iz Kliničkog centra u Kragujevcu, svojim postom na Fejsbuku digla je Srbiju na noge. Njene reči šire se kao poplava društvenim mrežama, a ona je samo bila iskrena o tome šta misli o zdravstvu u Srbiji. Ona je… »
Vesti dana »

Protestna šetnja kroz Beograd: Prosvetari i studenti uz zahtev za reformu obrazovanja i zaštitu nastavnika
Danas pre 18 minutajoš 6 povezanih

Evropa poslala odgovor Trampu nakon novih carina: "Ako treba, otići ćemo i korak dalje"
NIN pre 35 minutajoš 42 povezane

„Pripao nam je veliki istorijski zadatak da pokrenemo Srbiju sa mrtve tačke“: Lekcije Zorana Đinđića koje su nam danas potrebnije nego ikada
Nova pre 17 minutajoš 28 povezanih

Vučić: Srbija nikada neće podržati hapšenje Dodika, Viškovića i Stevandića
RTV pre 29 minutajoš 38 povezanih