Povezane vesti
Oglasila se medicinska sestra iz Kragujevca! Sudite mi, ja svoj beli mantil nosim ponosno: Snežanin potresan odgovor zapalio…
Kurir 24.10.2018
Sudite mi jer zagrlim majku koja ljubi svoje mrtvo dete i kaže da te pokrijem sine da ti ne bude hladno... a onda to isto dete odguram u mrtvačnicu... Sudite mi jer posle toga zapalim cigaretu, obrišem lice i nasmešim se narednom pacijentu... I nebitna… »
"Koliko sam puta na rukama nosila mrtvu decu, ljude... Sudite mi što posle zapalim cigaretu" Post medicinske sestre digao je…
Blic 24.10.2018
Snežana Ristić, medicinska sestra iz Kliničkog centra u Kragujevcu, svojim postom na Fejsbuku digla je Srbiju na noge. Njene reči šire se kao poplava društvenim mrežama, a ona je samo bila iskrena o tome šta misli o zdravstvu u Srbiji. Ona je putem… »
Vesti dana »
MUP: Pretakanje amonijaka uspešno izvršeno, iscurio iz hladnjače u Guči
Beta pre 42 minutajoš 45 povezanih
Ko je kriv za kršenje prekida vatre: Amerika i Iran nastavili napade
BBC News pre 42 minutajoš 35 povezanih
U 9 ujutru subjektivni osećaj već 35 stepeni! Rhmz izdao najviši stepen upozorenja zbog vrućina, u ovim grdovima je najgore, a od sutra još veći pakao: "Veoma opasna vremenska situacija"
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih
Novi rekord Lionela Mesija: Samo devet fudbalera davalo 11 golova, on to uradio na poslednjih sedam mečeva!
Hot sport pre 57 minutajoš 46 povezanih
"Za sledeći meč će da skrati nokte": Da li je ovo najmanji ofsajd u istoriji Svetskog prvenstva?
Mondo pre 1 satjoš 52 povezane