Повезане вести
То је оно што сам дошао да видим: Скаут одушевљен партијом Дејана Јовељића (фото)
Телеграф 24.10.2018
Нападач црвено-белих одиграо још једну савршену партију. Дејан Јовељић је и у Ливерпулу наставио са сјајним партијама у дресу Црвене звезде! Мало за први тим, мало за омладинце, али у којој год секцији да игра млади нападач… »
Звездини омладинци повели против Ливерпула уз одбрањен пенал, па изгубили све у 92. минуту!
Телеграф 24.10.2018
Минималац Звезде против Енглеза испуштен у драми, црвено-бели чак остали без бода! У оквиру омладинске Лиге шампиона, таленти Црвене звезде гостовали су Ливерпулу и изгубили са 2:1. У 3. колу, Звезда је гостовала омладинцима… »
Вести дана »
Повређено пет особа Нови детаљи судара код Лознице: Учествовало више возила, од силине удара ауто одбачен на насип
Блиц пре 33 минутајош 31 повезана
Србатом: Нема повећане радијације у Србији због оштећења заштитне структуре Чернобила
Радио 021 пре 1 сатјош 36 повезаних
Сутра облачно и хладно у Србији: Киша, магла на планинама и температуре до 10°Ц
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 28 повезаних
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 1 сатјош 29 повезаних
Скробић на ивици суза после пораза од Црне Горе: "Не знам шта да кажем, жао ми је, али..."
Телеграф пре 3 минутајош 47 повезаних