Povezane vesti
Posle sare, oglasio se i Vojke: Molio bih vas da nas ne pitate ništa! Sara je divna osoba, a sve što pričaju o meni nije…
Kurir 24.10.2018
Poznati rijaliti par stavio je tačku na svoju vezu 4 meseca nakon završetka "Zadruge 1". Sara Reljić i Vojke Đans više sebe ne vide kao par, pa se posle Reljićeve, oglasio i bivši momak. Vojke je na svom Instagram profilu napisao da je Sara divna osoba i… »
Raskinuli Sara Reljić i Vojke: Mnogo mi je teško zbog svega, ali ljudi verujte i dalje u ljubav! Jedva sam smogla snage da vam…
Kurir 24.10.2018
Najskladniji par prve sezone "Zadruge" Sara Reljić i Vojke Đans prekinuli su svoju ljubavnu vezu 4 meseca po završetku rijalitija. Oni su jedan od retkih parova koji nije svoj odnos prekinuo odmah po izlasku. Povodom ovoga, oglasila se Sara koja je kako… »
Vesti dana »
Vanredno zasedanje Skupštine – objedinjena načelna rasprava o svih 18 tačaka dnevnog reda
RTS pre 13 minutajoš 46 povezanih
Ruska PVO oborila 519 ukrajinskih dronova tokom noći iznad ruskih regiona
Blic pre 3 minutajoš 35 povezanih
Kada UEFA mora da se oglasi šokirana zbog nečije korupcije, znamo da se nešto strašno desilo: FIFA na udaru zbog najsramnije odluke u svojoj istoriji!
Hot sport pre 8 minutajoš 67 povezanih
Crveni karton, dva penala i pet golova: Engleska rezultatom 3:2 pobedila Meksiko u osmini finala SP
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane
Ovako se povredio reprezentativac Engleske: Slavio pobedu na Mundijalu, pa završio u bolnici
Mondo pre 3 satajoš 29 povezanih