Povezane vesti
Posle sare, oglasio se i Vojke: Molio bih vas da nas ne pitate ništa! Sara je divna osoba, a sve što pričaju o meni nije…
Kurir 24.10.2018
Poznati rijaliti par stavio je tačku na svoju vezu 4 meseca nakon završetka "Zadruge 1". Sara Reljić i Vojke Đans više sebe ne vide kao par, pa se posle Reljićeve, oglasio i bivši momak. Vojke je na svom Instagram profilu napisao da je Sara divna osoba i… »
Raskinuli Sara Reljić i Vojke: Mnogo mi je teško zbog svega, ali ljudi verujte i dalje u ljubav! Jedva sam smogla snage da vam…
Kurir 24.10.2018
Najskladniji par prve sezone "Zadruge" Sara Reljić i Vojke Đans prekinuli su svoju ljubavnu vezu 4 meseca po završetku rijalitija. Oni su jedan od retkih parova koji nije svoj odnos prekinuo odmah po izlasku. Povodom ovoga, oglasila se Sara koja je kako… »
Vesti dana »
(Video) "Ne znam, udario me kamion brate!" Pojavio se snimak na kojem je navodno vozač koji je povređen u nesreći kod Umke: Sav krvav, iza njega razlupana kola
Blic pre 17 minutajoš 41 povezana
Medvedev zapretio Evropskoj uniji: Ako do toga dođe, biće ozbiljnih posledica!
Alo pre 7 minutajoš 44 povezane
"Naravno da sam gledao": Nikola Jokić digao Srbiju na noge, evo šta je poručio Alimpijeviću
Mondo pre 1 satjoš 55 povezanih
Ministarka Djedović: Već dva meseca u Srbiju nije stigla ni kap sirove nafte
RINA pre 1 satjoš 18 povezanih