Повезане вести
После саре, огласио се и Војке: Молио бих вас да нас не питате ништа! Сара је дивна особа, а све што причају о мени није…
Курир 24.10.2018
Познати ријалити пар ставио је тачку на своју везу 4 месеца након завршетка "Задруге 1". Сара Рељић и Војке Ђанс више себе не виде као пар, па се после Рељићеве, огласио и бивши момак. Војке је на свом Инстаграм профилу написао… »
Раскинули Сара Рељић и Војке: Много ми је тешко због свега, али људи верујте и даље у љубав! Једва сам смогла снаге да вам…
Курир 24.10.2018
Најскладнији пар прве сезоне "Задруге" Сара Рељић и Војке Ђанс прекинули су своју љубавну везу 4 месеца по завршетку ријалитија. Они су један од ретких парова који није свој однос прекинуо одмах по изласку. Поводом овога… »
Вести дана »

Временска прогноза за 21. септембар: Јутро прохладно, током дана сунчано и топло за овај период године
Мондо пре 1 сатјош 5 повезаних

Данас је мала Госпојина, велики хришћански празник Један обичај је посебно везан за жене - ово никако не ваља да раде
Ало пре 17 минутајош 2 повезане

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Вучић: Више од 47.000 људи на паради, а код општине Нови Београда највише 237 оних који су се одазвали позиву студената у блокади
Блиц пре 9 сатијош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана