Повезане вести

Како је Браун дошао у Партизан: Препорука од бившег играча црно-белих, али и саиграча из Лејкерса (фото)

Како је Браун дошао у Партизан: Препорука од бившег играча црно-белих, али и саиграча из Лејкерса (фото)

Хот спорт 25.10.2018
Најновије појачање Партизана стигло је са добрим препорукама и саветима од стране бивших саиграча. Ентони Браун синоћ је слетео у Београд и одмах послао поруку навијачима Партизана да је чуо доста о њима и да једва чека да… »
Браун: Знам да је Дивац био у Партизану! Робинсон ми је рекао - иди тамо и играј јако

Браун: Знам да је Дивац био у Партизану! Робинсон ми је рекао - иди тамо и играј јако

Моззарт спорт 25.10.2018
Нови кошаркаш црно-белих открио какве је савета добио пре доласка у српски клуб. Најновије појачање Партизана Ентони Браун рекао је да је донео добру одлуку доласком међу црно-беле, као и да се радује дебију за нови клуб. У… »
Браун добио јаку препоруку, ево ко му је нахвалио Партизан и "гробаре"

Браун добио јаку препоруку, ево ко му је нахвалио Партизан и "гробаре"

Спортске.нет 25.10.2018
Нови члан КК Партизан НИС Ентони Браун открио је ко му је препоручио долазак у редове бившег шампиона Европе. Бивши кошаркаш Лос Анђелес Лејкерса Ентони Браун (26, 201 цм) допутовао је у среду у Београд и прикључио се свом новом… »

Вести дана »