Povezane vesti
Otvoren rekonstruisan put Bač-Plavna
Blic 25.10.2018
Danas je za saobraćaj otvoren rekontruisan put Bač-Plavna, za čiju je rekonstrukciju Pokrajinska vlada, a preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine, izdvojila 142 miliona dinara. Radovi na deonici dugoj pet kilometara obuhvatili su ojačanje i… »
Otvoren rekonstruisani put Bač–Plavna
RTS 25.10.2018
Za saobraćaj je otvoren rekonstruisani put Bač–Plavna. Radovi na deonici dugoj pet kilometara obuhvatili su ojačanje i proširenje postojeće kolovozne konstrukcije, izgrađene su nove bankine i putni jarkovi. Saobraćajnica do naselja Plavna od velikog je… »
FOTO: Rekonstruisani put Bač - Plavna otvoren za saobraćaj
Radio 021 25.10.2018
Rekonstruisani put Bač - Plavna otvoren je danas za saobraćaj. Za rekonstrukciju ovog puta Pokrajinska vlada je putem Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojila 142 miliona dinara. Radovi na deonici dugoj pet kilometara obuhvatili su ojačanje i… »
Vesti dana »

Zabrinut sam, ovo nije Srbija, ne sme naš reprezentativac tako da se ponaša: Svetislav Pešić progovorio nakon Portugala! Portugalci progovorili o isključenju petruševa: Udario me je u stomak, nadao sam se da ga neće isključiti!
Hot sport pre 35 minutajoš 123 povezane

Veljanovski: Ne znamo šta je država spremna da ponudi Junajted grupi za gašenje nezavisnih medija
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih

Ovo je heroina koja je spasila bebu: Šetala psa Zemunom kada je naišla na kesu iza kontejnera: "Beba je bila u peškiru, modra..."
Blic pre 5 satijoš 38 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih

Protest u Novom Sadu: Monstrumi koji su studentkinji slomili vilicu na slobodi, studenti u zatvoru
Beta pre 2 satajoš 19 povezanih