Повезане вести

Миливојевић отворио душу у Енглеској: Платио сам право на мишљење

Миливојевић отворио душу у Енглеској: Платио сам право на мишљење

Вечерње новости 25.10.2018
Код њих бих се тешко вратио, не волим да радим са људима који лажу, измишљају, такав нисам, волим да дам целог себе за тим – каже српски везиста. НИСАМ изостављен са списка репрезентације Србије због играчких квалитета! Ово… »
Лука Миливојевић: Коцкали смо се на Мондијалу и на крају платили главом

Лука Миливојевић: Коцкали смо се на Мондијалу и на крају платили главом

Хот спорт 25.10.2018
Капитен Кристал Паласа је отворио душу у детаљном интервјуу за портал телевизије Спорт клуб. Српски фудбалер Лука Миливојевић рекао је данас да верује да није изостављен са списка репрезентације због играчких квалитета и… »
Миливојевић: Платио сам главом јер сам рекао своје мишљење

Миливојевић: Платио сам главом јер сам рекао своје мишљење

Бета 25.10.2018
Српски фудбалер Лука Миливојевић рекао је данас да верује да није изостављен са списка репрезентације због играчких квалитета и истакао да му је драго што његови саиграчи знају шта је истина и да верује да ће га неки од њих и… »
Миливојевић без длаке на језику: Платио сам главом, али нисам ја у проблему, него они – јер су лагали! (видео)

Миливојевић без длаке на језику: Платио сам главом, али нисам ја у проблему, него они – јер су лагали! (видео)

Хот спорт 25.10.2018
Капитен Кристал Паласа и донедавни репрезентативац Србије још једном се осврнуо на проблем због ког га више нема у националном тиму. Након утакмице против Швајцарске на Мондијалу у Русији Лука Миливојевић је дошао у сукоб са… »
Миливојевић: Ја платио главом, а они причали лажи

Миливојевић: Ја платио главом, а они причали лажи

Вести онлине 25.10.2018
Српски фудбалер Лука Миливојевић први пут је јавно проговорио о сукобу са селектором и изостанку из репрезентације Србије. Капитен Кристал Паласа не добија позиве у национални тим од Светског првенства, након што је јавно… »
Лука отворио душу: "Платио сам главом јер сам рекао своје мишљење!"

Лука отворио душу: "Платио сам главом јер сам рекао своје мишљење!"

Спортске.нет 25.10.2018
Капитен Кристал Паласа Лука Миливојевић решио је да отвори душу и каже зашто више за њега нема места у репрезентацији Србије. Ствари које су се догодиле након друге утакмице групне фазе Мундијала у Русији између Србије и… »
Миливојевић за СК: Рекао сам шта мислим и платио главом

Миливојевић за СК: Рекао сам шта мислим и платио главом

Н1 Инфо 25.10.2018
"Треба да будем ту, али нисам". Та реченица можда најбоље осликава ситуацију у којој се налази Лука Миливојевић. Био је један од најбољих у репрезентацији Србије на Светском првенству у Русији, а када је дошло време за нове… »

Вести дана »