Povezane vesti

Milivojević otvorio dušu u Engleskoj: Platio sam pravo na mišljenje

Milivojević otvorio dušu u Engleskoj: Platio sam pravo na mišljenje

Večernje novosti 25.10.2018
Kod njih bih se teško vratio, ne volim da radim sa ljudima koji lažu, izmišljaju, takav nisam, volim da dam celog sebe za tim – kaže srpski vezista. NISAM izostavljen sa spiska reprezentacije Srbije zbog igračkih kvaliteta! Ovo je danas, za… »
Luka Milivojević: Kockali smo se na Mondijalu i na kraju platili glavom

Luka Milivojević: Kockali smo se na Mondijalu i na kraju platili glavom

Hot sport 25.10.2018
Kapiten Kristal Palasa je otvorio dušu u detaljnom intervjuu za portal televizije Sport klub. Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je danas da veruje da nije izostavljen sa spiska reprezentacije zbog igračkih kvaliteta i istakao da mu je drago što… »
Milivojević: Platio sam glavom jer sam rekao svoje mišljenje

Milivojević: Platio sam glavom jer sam rekao svoje mišljenje

Beta 25.10.2018
Srpski fudbaler Luka Milivojević rekao je danas da veruje da nije izostavljen sa spiska reprezentacije zbog igračkih kvaliteta i istakao da mu je drago što njegovi saigrači znaju šta je istina i da veruje da će ga neki od njih i podržati. "Ima tamo… »
Milivojević bez dlake na jeziku: Platio sam glavom, ali nisam ja u problemu, nego oni – jer su lagali! (video)

Milivojević bez dlake na jeziku: Platio sam glavom, ali nisam ja u problemu, nego oni – jer su lagali! (video)

Hot sport 25.10.2018
Kapiten Kristal Palasa i donedavni reprezentativac Srbije još jednom se osvrnuo na problem zbog kog ga više nema u nacionalnom timu. Nakon utakmice protiv Švajcarske na Mondijalu u Rusiji Luka Milivojević je došao u sukob sa stručnim štabom… »
Milivojević: Ja platio glavom, a oni pričali laži

Milivojević: Ja platio glavom, a oni pričali laži

Vesti online 25.10.2018
Srpski fudbaler Luka Milivojević prvi put je javno progovorio o sukobu sa selektorom i izostanku iz reprezentacije Srbije. Kapiten Kristal Palasa ne dobija pozive u nacionalni tim od Svetskog prvenstva, nakon što je javno kritikovao odluke selektora… »
Luka otvorio dušu: "Platio sam glavom jer sam rekao svoje mišljenje!"

Luka otvorio dušu: "Platio sam glavom jer sam rekao svoje mišljenje!"

Sportske.net 25.10.2018
Kapiten Kristal Palasa Luka Milivojević rešio je da otvori dušu i kaže zašto više za njega nema mesta u reprezentaciji Srbije. Stvari koje su se dogodile nakon druge utakmice grupne faze Mundijala u Rusiji između Srbije i Švajcarske dovele su… »
Milivojević za SK: Rekao sam šta mislim i platio glavom

Milivojević za SK: Rekao sam šta mislim i platio glavom

N1 Info 25.10.2018
"Treba da budem tu, ali nisam". Ta rečenica možda najbolje oslikava situaciju u kojoj se nalazi Luka Milivojević. Bio je jedan od najboljih u reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a kada je došlo vreme za nove akcije njegovo ime je… »

Vesti dana »