Povezane vesti
Todorić će biti izučen Hrvatskoj, odlučio Sud u Londonu
Dnevnik 25.10.2018
LONDON/ZAREB: Osnivač i bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić, biće uskoro, u narednih desetak dana, izručen Hrvatskoj, odlučio je sudija Visokog suda u Londonu, Dankan Uzli, nakon višečasovne rasprave po žalbi koju su podneli Todorićevi… »
Sud odlučio: Britanija uskoro izručuje Todorića Hrvatskoj
Blic 25.10.2018
Hrvatski preduzetnik Ivica Todorić biće izručen Hrvatskoj u roku od 10-ak dana. Tako je odlučio sudija Visokog suda u Londonu. Današnjom odlukom sudije koji je odbacio zahtev odbrane da se Todoriću omogući žalba, prvostepena odluka postala je… »
Todorić nakon sudske presude: "Spreman sam za zatvor, ali i za dalju borbu"
Blic 25.10.2018
Osnivač i bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić izjavio je danas po izlasku iz sudnice da je naravno razočaran odlukom Visokog suda u Londonu o njegovom izručenju Hrvatskoj, ali je rekao i da je spreman za Remetinac. - Ovo je za mene bio poslovni… »
Osnivač Agrokora biće izručen Hrvatskoj
Danas 25.10.2018
Osnivač Agrokora Ivica Todorić biće izručen Hrvatskoj, odlučio je danas britanski sudija Dankan Ozli na ročištu održanom u Visokom sudu u Londonu. Današnjom odlukom sudija Ozli odbacio je zahtev obrane da se Todoriću omogući žalba, a… »
Ivica Todorić, osnivač Agrokora, biće izručen Hrvatskoj
Nova ekonomija 25.10.2018
Osnivač Agrokora Ivica Todorić biće izručen Hrvatskoj, pošto je Visoki sud u Londonu danas odbacio zahtev njegove odbrane da mu se omogući nova žalba na provostepenu odluku o izručenju. Odlukom londonskom suda postala je pravosnažna ranija odluka… »
Todorić će biti izručen Hrvatskoj
SEEbiz 25.10.2018
LONDON - Sudac je odlučio da će Ivica Todorić biti izručen Hrvatskoj. Ouseley je odlučio da nema materijala prema kojima bi se Ivici Todoriću mogao odobriti postupak žalbe. - Nisam sretan što je sutkinja miješala pojmove namjera i odluka vezano… »
Todorić: Razočaran sam, ali moram dalje u fajt
SEEbiz 25.10.2018
LONDON - Danas je na Visokom sudu u Londonu održano ročište na kojem je odlučeno da će osnivač Agrokora, Ivica Todorić, biti izručen Hrvatskoj. Odluku je komentirao sam Ivica Todorić. "Čujte, ovo je za mene bio jedan poslovni potez. Odlučio sam… »
Ivica Todorić biće izručen Hrvatskoj, sud u Londonu odbio mu pravo na žalbu
Beta 25.10.2018
Osnivač Agrokora Ivica Todorić biće izručen Hrvatskoj pošto je Visoki sud u Londonu danas odbacio zahtev njegove odbrane da mu se omogući nova žalba na provostepenu odluku o izručenju, javila je N1 televizija. Odlukom londonskom suda postala je… »
Ivica Todorić biće izručen Hrvatskoj
Radio 021 25.10.2018
Visoki sud u Londonu doneo je odluku da nekadašnji vlasnik "Agrokora" Ivica Todorić bude izručen Hrvatskoj u roku od desetak dana, javlja hrvatski portal "Indeks". Sudija londonskog suda je istakao da nema materijala prema kojem bi se Ivici Todoriću… »
Todorića brani Čeril Bler
Danas 25.10.2018
Visoki sud u Londonu danas treba da donese konačnu odluku o pravu na žalbu Ivice Todorića, bivšeg vlasnika Agrokora optuženog za malverzacije, na njegovu odluku o izručenju Hrvatskoj, a mediji u Zagrebu navode da Todorić ima nove advokate među… »
Odluka o Todoriću sutra pred novim sudijom
Danas 24.10.2018
Odluka o izručenju osnivača Agrokora Ivice Todorića biće doneta sutra u Londonu u 10.30 po lokalnom vremenu i to pred novim sudijom. O izručenju Todorića Hrvatskoj odlučivaće sudija Dankan Ozli (Duncan Ouseley), javio je N1 HRV. Visoki sud u… »
Vesti dana »
Snažan zemljotres na Tibetu – najmanje 126 ljudi poginulo, na stotine povređeno
RTS pre 1 satjoš 52 povezane
Proslava Božića – patrijarh Porfirije služio liturgiju u Hramu Svetog Save, tradicionalno lomljenje česnice
RTS pre 1 satjoš 49 povezanih
Jovan Memedović se oprostio od Milorada Milinkovića: Voditelj ne može da sakrije tugu nakon njegove iznenadne smrti
Mondo pre 2 satajoš 93 povezane
Umro upucani vlasnik kafane: Lekari u Jagodini nisu uspeli da ga spasu
Blic pre 10 minutajoš 44 povezane