Povezane vesti
Moram da mu zapalim sveću i izbacim ovo iz sebe, napravila sam s.Anje: Jelena Krunić se gušila u suzama kada se setila…
Kurir 25.10.2018
Jelena Krunić je u društvu svojih cimerki Lune Đogani i Rebeke Popović grcala u suzama setivši se svog preminulog oca. Ona se poverila blogerki i novinarki koliko joj je teško poslednjih dana ali i koliko je sve ovo loše uticalo na njenu majku. A… »
Jelena Krunić se gušila u suzama: "Ne znam kako ću preživeti dan"
Blic 25.10.2018
Učesnica "Zadruge 2" satima je plakala u spavaćoj sobi, budući da se sutra navršava tri meseca od kada joj je preminuo otac. Jelena Krunić nije krila koliko joj je teško, pa je kroz suze rekla da želi sutra da zapali sveću ocu. - Ne znam kako ću… »
Vesti dana »
BLOG Završen protest u Novom Sadu: Priveden Goran Ješić, Vučić stigao u stranačke prostorije, a na Trgu slobode se smiruje
N1 Info pre 53 minutajoš 62 povezane
Uživo još par sati za glasanje, haos na biračkim mestima! Mobilisana Nacionalna garda, pala prva hapšenja za izborima, glasanje prekinuto zbog pretnji bombom: U ključnoj državi odbijene hiljade listića!(foto)
Blic pre 19 minutajoš 129 povezanih
Vlahović iz penala za bod juventusa: Milan šokirao Real u Madridu! (foto+video)
Hot sport pre 23 minutajoš 45 povezanih
Jedna greška ruši celu konstrukciju, neko je pre 60 godina napravio sistem koji može tako da se raspadne (video)
Politika pre 18 minutajoš 37 povezanih
"Ne zna za strah": Novi detalji iz života dvostrukog ubice koga traže dve policije
B92 pre 3 satajoš 34 povezane