Повезане вести
Синéад О’Цоннор прешла у ислам, зове се Схухада’
Трачара 26.10.2018
Ирска певачица Синéад О’Цоннор, позната по разним контроверзама током каријере и у приватном животу, изјавила је да је прешла у ислам и да се сада зове Схухада’. “Желим да вам саопштим да сам поносна што сам постала муслиманка… »
Шинејд О'Конор прешла у ислам, променила име у Шухада
Н1 Инфо 26.10.2018
Ирска певачица Шинејд О'Конор, позната по разним контроверзама током каријере и у приватном животу, изјавила је да је прешла у ислам и да се сада зове Шухада, пренела је агенција Франс прес. "Желим да вам саопштим да сам поносна… »
Чувена ирска певачица прешла у ислам
Вести онлине 26.10.2018
Ирска певачица Шинејд О''Конор објавила је да је прешла у ислам и променила име у Шухада Давит. О''Конор (51) објавила је на Твитеру протеклих дана своје фотографије на којима носи хиџаб, као и видео-снимак на којем пева Азан -… »
Вести дана »

Одлазак Дејана Миловановића, 'бомбардера' Звезде: „Оно што је он имао у нози, то је било немогуће"
Радио 021 пре 1 сатјош 41 повезана

Предлог измена Кривичног законика: Свака блокада саобраћајница – кривично дело, предвиђена затворска казна?
Наиссус инфо пре 3 сатајош 2 повезане

Студент Богдан Јовичић пребачен у затворску болницу у Београду, најављен и протест
Радио 021 пре 34 минутајош 18 повезаних

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То није тачно'
BBC News пре 29 минутајош 22 повезане