Повезане вести

Ухапшен мушкарац који је насрнуо на девојчицу у трамвају

Ухапшен мушкарац који је насрнуо на девојчицу у трамвају

Радио 021 26.10.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је нападач на девојчицу у трамвају у Београду ухапшен и да је у питању И.М. (37) из Београда. Он је потврдио да је полиција синоћ идентификовала и ухапсила… »
Манијак из трамваја се зове Михаило Исаиловић и био је власник фирме: Шокантни детаљи из живота младића који је напаствовао…

Манијак из трамваја се зове Михаило Исаиловић и био је власник фирме: Шокантни детаљи из живота младића који је напаствовао…

Курир 26.10.2018
Манијак који је секусално напаствовао малолетну девојчицу у трамвају зове се Михаило Исаиловић, и некад је био власник једне фирме у Београду, сазнаје портал Еспресо. Подсећамо, јуче се појавио узнемирујући видео снимак на ком се… »
Зашто нико није реаговао на малтретирање детета у трамвају?

Зашто нико није реаговао на малтретирање детета у трамвају?

Н1 Инфо 26.10.2018
Ухапшен мушкарац који је у београдском трамвају напао малолетну девојчицу. Инцидент отворио питање: Због чега нико од путника који су гледали шта ради, није реаговао? Извор: Н1 Дан након што се на интернету појавио снимак из… »
Нападач из трамваја ухапшен после крађе у пекари (ВИДЕО)

Нападач из трамваја ухапшен после крађе у пекари (ВИДЕО)

Политика 26.10.2018
Осумњичени И.М. приведен је након што је украо бурек на Зрењанинском путу, а полиција проверава још два догађаја полног узнемиравања у Београду. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су И.М. (1981)… »
Погледајте тренутак хапшења манијака из трамваја (видео)

Погледајте тренутак хапшења манијака из трамваја (видео)

Блиц 26.10.2018
Манијак из трамваја И.М. (37), који је пре два дана напаствовао петнаестогодишњу девојчицу, а истог дана сексуално узнемиравао и другу девојку у градском аутобусу, ухапшен је у одлучној акцији полиције. На снимку хапшења… »
Ухапшен са пиштољем за појасом

Ухапшен са пиштољем за појасом

Политика 26.10.2018
Зрењанинска полиција ухапсила је М.А. (1971) из Зрењанина, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Полиција је у граду… »
"Препознала сам га чим сам видела снимак" Јавила се још једна жртва манијака из трамваја, а њено сведочење је језиво

"Препознала сам га чим сам видела снимак" Јавила се још једна жртва манијака из трамваја, а њено сведочење је језиво

Пресс 26.10.2018
Било је језиво, прибијао се уз мене, дахтао ми је за врат и шапутао нешто. Викнула сам гласно: "Болесник" да ме сви чују и одгурнула га торбом, али нико није реаговао. Фото:Блиц Овако за "Блиц" започиње језиво сведочење… »
Ухапшен манијак из трамваја Спопадао тинејџерку, путници гледали и ћутали

Ухапшен манијак из трамваја Спопадао тинејџерку, путници гледали и ћутали

Пресс 26.10.2018
Београдска полиција ухапсила је И. М. (37), манијака који је спопадао тинејџерку (15) у трамвају у Београду док су остали путници немо гледали. Фото:Блиц Осумњичени за полно узнемиравање у року од 48 часова бити приведен на… »

Вести дана »