Повезане вести
Ухапшен мушкарац који је насрнуо на девојчицу у трамвају
Радио 021 26.10.2018
Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић изјавио је данас да је нападач на девојчицу у трамвају у Београду ухапшен и да је у питању И.М. (37) из Београда. Он је потврдио да је полиција синоћ идентификовала и ухапсила… »
Манијак из трамваја се зове Михаило Исаиловић и био је власник фирме: Шокантни детаљи из живота младића који је напаствовао…
Курир 26.10.2018
Манијак који је секусално напаствовао малолетну девојчицу у трамвају зове се Михаило Исаиловић, и некад је био власник једне фирме у Београду, сазнаје портал Еспресо. Подсећамо, јуче се појавио узнемирујући видео снимак на ком се… »
Зашто нико није реаговао на малтретирање детета у трамвају?
Н1 Инфо 26.10.2018
Ухапшен мушкарац који је у београдском трамвају напао малолетну девојчицу. Инцидент отворио питање: Због чега нико од путника који су гледали шта ради, није реаговао? Извор: Н1 Дан након што се на интернету појавио снимак из… »
Нападач из трамваја ухапшен после крађе у пекари (ВИДЕО)
Политика 26.10.2018
Осумњичени И.М. приведен је након што је украо бурек на Зрењанинском путу, а полиција проверава још два догађаја полног узнемиравања у Београду. Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су И.М. (1981)… »
Погледајте тренутак хапшења манијака из трамваја (видео)
Блиц 26.10.2018
Манијак из трамваја И.М. (37), који је пре два дана напаствовао петнаестогодишњу девојчицу, а истог дана сексуално узнемиравао и другу девојку у градском аутобусу, ухапшен је у одлучној акцији полиције. На снимку хапшења… »
Ухапшен са пиштољем за појасом
Политика 26.10.2018
Зрењанинска полиција ухапсила је М.А. (1971) из Зрењанина, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја. Полиција је у граду… »
"Препознала сам га чим сам видела снимак" Јавила се још једна жртва манијака из трамваја, а њено сведочење је језиво
Пресс 26.10.2018
Било је језиво, прибијао се уз мене, дахтао ми је за врат и шапутао нешто. Викнула сам гласно: "Болесник" да ме сви чују и одгурнула га торбом, али нико није реаговао. Фото:Блиц Овако за "Блиц" започиње језиво сведочење… »
Ухапшен манијак из трамваја Спопадао тинејџерку, путници гледали и ћутали
Пресс 26.10.2018
Београдска полиција ухапсила је И. М. (37), манијака који је спопадао тинејџерку (15) у трамвају у Београду док су остали путници немо гледали. Фото:Блиц Осумњичени за полно узнемиравање у року од 48 часова бити приведен на… »
Вести дана »
Србију чека пакао у Лондону! Овај податак пред деби Вељка Пауновића на клупи "орлова" може да забрине!
Курир пре 27 минутајош 5 повезаних
Министарство финансија представља макроекономски модел за пензијски систем
РТВ пре 32 минутајош 1 повезана
Породила се Ања Мит! Глумица објавила емотивну фотографију из породилишта и откриле име сина (фото)
Курир пре 6 сатијош 1 повезана