Povezane vesti
Uhapšen muškarac koji je nasrnuo na devojčicu u tramvaju
Radio 021 26.10.2018
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je napadač na devojčicu u tramvaju u Beogradu uhapšen i da je u pitanju I.M. (37) iz Beograda. On je potvrdio da je policija sinoć identifikovala i uhapsila napadača koji je sa… »
Manijak iz tramvaja se zove Mihailo Isailović i bio je vlasnik firme: Šokantni detalji iz života mladića koji je…
Kurir 26.10.2018
Manijak koji je sekusalno napastvovao maloletnu devojčicu u tramvaju zove se Mihailo Isailović, i nekad je bio vlasnik jedne firme u Beogradu, saznaje portal Espreso. Podsećamo, juče se pojavio uznemirujući video snimak na kom se jasno vidi kako… »
Zašto niko nije reagovao na maltretiranje deteta u tramvaju?
N1 Info 26.10.2018
Uhapšen muškarac koji je u beogradskom tramvaju napao maloletnu devojčicu. Incident otvorio pitanje: Zbog čega niko od putnika koji su gledali šta radi, nije reagovao? Izvor: N1 Dan nakon što se na internetu pojavio snimak iz gradskog prevoza u… »
Napadač iz tramvaja uhapšen posle krađe u pekari (VIDEO)
Politika 26.10.2018
Osumnjičeni I.M. priveden je nakon što je ukrao burek na Zrenjaninskom putu, a policija proverava još dva događaja polnog uznemiravanja u Beogradu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su I.M. (1981) zbog sumnje da je… »
Pogledajte trenutak hapšenja manijaka iz tramvaja (video)
Blic 26.10.2018
Manijak iz tramvaja I.M. (37), koji je pre dva dana napastvovao petnaestogodišnju devojčicu, a istog dana seksualno uznemiravao i drugu devojku u gradskom autobusu, uhapšen je u odlučnoj akciji policije. Na snimku hapšenja manijaka iz tramvaja vidi… »
Uhapšen sa pištoljem za pojasom
Politika 26.10.2018
Zrenjaninska policija uhapsila je M.A. (1971) iz Zrenjanina, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Policija je u gradu, prilikom kontrole, kod M… »
"Prepoznala sam ga čim sam videla snimak" Javila se još jedna žrtva manijaka iz tramvaja, a njeno svedočenje je jezivo
Press 26.10.2018
Bilo je jezivo, pribijao se uz mene, dahtao mi je za vrat i šaputao nešto. Viknula sam glasno: "Bolesnik" da me svi čuju i odgurnula ga torbom, ali niko nije reagovao. Foto:Blic Ovako za "Blic" započinje jezivo svedočenje Beograđanka koju je manijak… »
Uhapšen manijak iz tramvaja Spopadao tinejdžerku, putnici gledali i ćutali
Press 26.10.2018
Beogradska policija uhapsila je I. M. (37), manijaka koji je spopadao tinejdžerku (15) u tramvaju u Beogradu dok su ostali putnici nemo gledali. Foto:Blic Osumnjičeni za polno uznemiravanje u roku od 48 časova biti priveden na saslušanje u Prvo… »
Vesti dana »
Završena blokada suda u Novom Sadu: Guranje ispred ulaza sa policijom, sudija u raspravi sa okupljenima (FOTO, VIDEO)
Danas pre 9 minutajoš 180 povezanih
Vučić: Zahvalnost Ficu i Slovačkoj na podršci i poštovanju Srbije
IndeksOnline pre 45 minutajoš 40 povezanih
Kijev tvrdi da je Moskva ispalila balističku raketu, Kremlj bez komentara
Danas pre 33 minutajoš 35 povezanih
Ovo je kuća u kojoj se krio Alija Balijagić: Još se vide njegovi tragovi u snegu, evo kako izgleda unutra (foto)
Kurir pre 1 satjoš 87 povezanih
Tragedija u Novom Sadu: Hapšenja zbog pada nadstrešnice i smrti 15 ljudi
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih