Povezane vesti
Srbi na Kosovu danas prvi put proslavljaju svoju novu Svetiteljku, Svetu Bosiljku, devojku iz Pasjana (video)
Telegraf 26.10.2018
Podvig Svete Bosiljke Pasjanske se proslavlja 26. oktobra. Eparhija raško–prizrenska sa svojim vernim narodom u petak, nizom aktivnosti, obeležava prvu godišnjicu proslavljenja Svete Bosiljke Pasjanske. Tim povodom u Pasjanu kod Gnjilana, Eparhija… »
Komandant Bondstila Nik Dučić proslavlja sa narodom kosovsku mučenicu Svetu Bosiljku (video) (foto)
Telegraf 26.10.2018
Liturgiju su služili Episkop raško-prizrenski Teodosije i Episkop južnoamerički i buenosaireski Kirilo u prisustvu velikog broja građana. Komandant Bondstila, Nik Dučić, Amerikanac srpskog porekla, prisustvovao je danas ispred Crkve Preobraženja… »
Vesti dana »

"Petorica su me tukla, razbili su mi glavu": Napadnut student čiji je otac general penzionisan zbog blokada
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih

Tramp duplirao carine na čelik i aluminijum na 50 odsto! Američki predsednik potpisao ukaz kojim štiti nacionalnu bezbednost, očekuje se haos van SAD
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Investitor doveo privatno obezbeđenje u Blok 4: Došlo do tuče sa stanarima (VIDEO)
Danas pre 0 minutajoš 10 povezanih

Đoković pred duel sa Zverevim: Znam šta mi je činiti, očekujem kvalitetan meč
RTS pre 2 satajoš 23 povezane