Povezane vesti
Rumenačka i deo centra bez grejanja zbog havarije
Dnevnik 26.10.2018
Zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Rumenačkoj ulici broj 43, Od 12.00 časova prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u Rumenačkoj ulici od broja 39 do broja 51. Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje… »
Deo Rumenačke ulice bez grejanja zbog havarije
Moj Novi Sad 26.10.2018
Danas, 26. oktobra, od 12 časova, zbog sanacije havarije na vrelovodnoj mreži u Rumenačkoj ulici broj 43, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje za objekte u Rumenačkoj ulici od broja 39 do broja 51. Kako navode iz JKP "Novosadska toplana"… »
Deo Detelinare i u subotu bez grejanja i tople vode
Moj Novi Sad 26.10.2018
JKP "Novosadska toplana" javlja... U subotu, 27. oktobra, od 8 sati, zbog radova na vrelovodnoj mreži u bloku ulica Stevana Mokranjca, Dr Đorđa Joanovića, Pasterove i Rumenačke ulice, doći će do prekida u isporuci toplotne energije za grejanje i pripremu… »
Vesti dana »
Miljuš: Vučićev režim izabrao "krnji REM" - prevarili i OEBS i studente
N1 Info pre 2 satajoš 63 povezane
Majka koja je izgubila dete: "Ako bude kobno po mene, možda će drugoj deci biti bolje" - 11. dan štrajka Dijane Hrka
Moj Novi Sad pre 6 minutajoš 110 povezanih
Tuhel pred meč sa Srbijom: Očekuje nas tim sa jakim patriotskim nabojem i sjajnim igračima i selektorom
Danas pre 3 satajoš 39 povezanih
U Srbiju stiže sve hladnije vreme: Evo od kog datuma počinje „smrzavanje“
Glas Zaječara pre 2 satajoš 28 povezanih
Milan Antonijević potvrdio da je kandidat SNS za Poverenika za zaštitu ravnopravnosti
N1 Info pre 2 satajoš 17 povezanih