Povezane vesti
Zadruga 2: Ljubav Lune i Slobe u prvoj sezoni, sada dobija drugu verziju?! (VIDEO)
Svet plus 26.10.2018
Da li se istorija ponavlja? U rijalitiju "Zadruga 2" oženjeni pevač bacio oko na slobodnu devojku. Da li ljubav Lune i Slobe u prvoj sezoni, sada dobija drugu verziju?! Priča Lune Đogani i Slobe Radanovića koja je u prošloj sezoni "Zaruge" šokirala… »
Šta Hoćeš, trojku? Ja da budem Sloba?! Svi detalji prljave rasprave isplivali u javnost direktno iz garderobera! (video)
Kurir 26.10.2018
Marijana Zonjić i Cobe raspravljali su se zbog pevačevih sumnji da atraktivna plavuša, iako ponovo sa Adamom u vezi, ipak gaji neka osećanja prema njemu. "Hoćeš da stvorimo trojku, ja da budem Sloba? Zašto spominješ dečka kada ja mesec dana jurim… »
"Hoćeš ja da budem: Sloba?" Zadrugari na korak od velike preljube, a sve ima veze sa Lunom Đogani
Blic 26.10.2018
U Beloj kući povela se priča da su se između Marijane Zonjić i Slobodana Batjarevića Cobeta rodile simpatije, što je odmah izazvalo komentare budući da je Cobe oženjen, a da je Marijana u "Zadruzi 2" otpočela vezu sa Adamom Đoganijem. Cobe je… »
Vesti dana »
Rusija tvrdi da će nastaviti velike naftne i gasne projekte uprkos američkim sankcijama
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Petković: Kurti kampanju počeo pretnjama Srbima nepostojećom vojskom i policijom
Blic pre 1 satjoš 1 povezana