Povezane vesti
Kija otkrila šta nije ubacila u knjigu, a iznenadiće vas šta poručuje deci koju interesuje njena autobiografija (video)
Blic 26.10.2018
Nepregledni redovi ispred štanda na kojem je rijaliti zvezda juče potpisivala autobiografiju iznenadili su i najčešće posetioce Sajma knjiga. Iako je autor knjige koju je napisala o odnosu sa bivšim suprugom, pevačem Slobodanom Radanovićem, koji ju je… »
Kija o "ludilu" na Sajmu: Ja moje dete ne bih pustila!
Mondo 26.10.2018
Rijaliti zvezda, pevačica i sada književnica, izazvala je pravu pomamu na ovogodišnjem Sajmu knjiga, a devojčice su bile prve u redu za njenu autobiografiju... Kristina Kija Kockar, pobednica rijalitija Zadruga, a odnedavno i pevačica, oprobala se i u… »
Kija Kockar: Ja sam pevačica, a ne književnica
Večernje novosti 26.10.2018
Kristina Kija Kockar u četvrtak je na Sajmu knjiga predstavila autobiografiju "Moj potpis" POBEDNICA "Zadruge" Kristina Kija Kockar (29) u četvrtak je na Sajmu knjiga u Beogradu predstavila autobiografiju "Moj potpis". Rijaliti zvezda je u prvoj knjizi… »
Vesti dana »

Protest i šetnja zaposlenih u kulturi u Beogradu: "Prosečna zarada 76.000, a za državu smo nevidljivi"
N1 Info pre 6 satijoš 15 povezanih

MUP o saobraćajnoij nesreći kod Sremske Mitrovice: Uhapšen vozač autobusa, poginule tri osobe
Beta pre 45 minutajoš 168 povezanih

Nova Zvezda, sjajna Zvezda - Moćni Real "pokošen" energijom od koje se "trese" Beograd, poništena još jedna "crna beštija"
Sportske.net pre 40 minutajoš 55 povezanih

Bolton se izjasnio pred sudijom da nije kriv Bivši Trampov saradnik negirao da je nelegalno delio poverljive informacije
Kurir pre 3 satajoš 29 povezanih