Povezane vesti
Sloba uzeo Kijinu knjigu u ruke, otvorio prvu stranu, a onda je ostavio poruku od 6 reči (foto)
Telegraf 26.10.2018
Pevač je došao do knjige svoje bivše supruge. Kristina Kija Kockar je juče, 25. oktobra, na Sajmu knjiga u Beogradu promovisala svoju prvu knjigu pod nazivom "Moj potpis", a na na njenom štandu bila je neviđena gužva. Do svog primerka došao je i… »
Kija Kockar otkrila šta bi Luni napisala kao posvetu na knjizi
Telegraf 26.10.2018
Kristina je bila kratka i jasna. Kija Kockar je nedavno izdala svoju prvu knjigu pod naslovom "Moj potpis", koju je promovisala na Sajmu knjiga, 25. oktobra. Kristina je bila više nego raspoložena da priča o svom delu, a na pitanje šta bi Luni… »
Neviđena gužva na Sajmu zbog Kije: Pobednica Zadruge otkrila da li je svoju knjigu sama napisala, a onda navela koja slavna…
Telegraf 26.10.2018
Pobednica "Zadruge" je na Sajmu knjiga u Beogradu promovisala svoju knjigu pod nazivom "Moj potpis" Kristina Kija Kockar je na beogradskom Sajmu promovisala svoju novu knjigu koja nosi naziv "Moj potpis". Pobednica "Zadruge 1" otkrila je u razgovoru sa… »
Vesti dana »

Nove američke carine od 50 odsto za čelik i aluminijum stupile na snagu
Nova pre 31 minutajoš 14 povezanih

Studenti Pravnog fakulteta: Napadnut kolega, konstatovane povrede glave i lica
Insajder pre 21 minutajoš 12 povezanih

"Izvinite, ali ne mogu više to da podnesem": Mask ne bira reči o Trampovom zakonu o budžetu, nazvao ga "ogavnom grozotom" i "skandalom" (foto)
Kurir pre 26 minutajoš 10 povezanih