Povezane vesti
Vornok: Bamba bolji od Van Dajka? Bio sam pijan...
N1 Info 26.10.2018
Menadžer Kardifa Nil Vornok rekao je uoči utakmice na Enfildu protiv Liverpula da je teško zamisliti da bilo koji klub pobedi na tom stadionu. Tim iz Velsa je u prošlom kolu ostvario prvu pobedu u sezoni, posle osam utakmica, savladavši Fulam na svom… »
Vornok u elementu: Ono kad sam rekao da je Bamba bolji od Van Dajka? Mora da sam bio pijan! Mogao sam da ga kupim za 6.000.000
Mozzart sport 26.10.2018
Uvek zanimljive izjave trenera Kardifa. Uverila se Crvena zvezda da je jako tešo pobediti Liverpul, a to je istakao i trener Kardifa Nil Vornok čiji tim u subotu od 16 časova igra protiv Redsa. Na konferenciji za medije Vornok je govorio i o Virdžilu van… »
Vesti dana »
Smrt još jednog pacijenta u Čačku, Zaštitnik građana kontroliše rad Ministarstva zdravlja
Beta pre 21 minutajoš 52 povezane
Poljoprivrednici proširili blokadu: "Frizerski salon iz Novog Sada uvozi sir i kajmak, katastrofa"
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih
Tmurni oblaci jure sa zapada! RHMZ je upravo objavio prognozu za dane oko Sretenja: Jedna pojava će dominirati
Blic pre 1 satjoš 31 povezana
Oglasila se AKS povodom obustave rada zbog Mrdićevih zakona: „Zahtevamo da se usvojene izmene hitno stave van snage“
Nedeljnik pre 21 minutajoš 15 povezanih
Novosađanin upalio kamione ispred servisa u okolini grada, pričinjena šteta od oko 350.000 evra
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 23 povezane