Повезане вести

Бјелица након партије живота: Целу каријеру сам био потцењен – волим ову игру

Бјелица након партије живота: Целу каријеру сам био потцењен – волим ову игру

Хот спорт 27.10.2018
Српски кошаркаш показао је да итекако може да се носи са најбољим кошаркашима на планети и да се заслужено налази у ‘пробраном друштву’. Он је синоћ био најбољи појединац у победи Сакраменто Кингса над Вашингтоном, а његова… »
Бјелица отворио душу након сјајне партије: "Био сам потцењен целог живота!"

Бјелица отворио душу након сјајне партије: "Био сам потцењен целог живота!"

Спортске.нет 27.10.2018
Србин блистао у победи над тимом из престонице. Синоћ је Немања Бјелица одржао прави час кошарке у победи Сакрамента против Вашингтона, а након утакмице није крио одушевљење због тога што је изједначио рекорд каријере у НБА… »
Бобијеве "чаролије" (видео)

Бобијеве "чаролије" (видео)

Мондо 27.10.2018
Марјановић се није наиграо против Хјустона, али је забавио публику. Фото: Тањуг/АП Пхото/Марцио Јосе Санцхез Бобан Марјановић провео је на паркету Тојота центра на мечу против Хјустона тек нешто више од четири минута, али је… »
Бјелица: Био сам потцењен током целе каријере…

Бјелица: Био сам потцењен током целе каријере…

Мондо 27.10.2018
Српски кошаркаш после сјајне партију против Вашингтона реако да Сакраменто игра одлично ове сезоне. Фото: Тањуг/АП Пхото/Давид Залубовски Немања Бјелица био је лидер Сакрамента у тријумфу над Вашингтоном (116:112). Забележио је… »
Сјајни Бјелица водио Сакременто до победе, Тео искористио шансу (ВИДЕО)

Сјајни Бјелица водио Сакременто до победе, Тео искористио шансу (ВИДЕО)

РТВ 27.10.2018
САКРАМЕНТО/ХЈУСТОН - Кошаркаши Сакрамента победили су претходне ноћи у НБА лиги Вашингтон 116:112, а српски репрезентативац Немања Бјелица одиграо је феноменалан меч са 26 поена и 12 скокова. Он је на паркету провео 36 минута и… »
НБА: Бјелица 26 поена, Теодосић искористио шансу

НБА: Бјелица 26 поена, Теодосић искористио шансу

Дневник 27.10.2018
БЕОГРАД: Кошаркаши Сакрамента победили су претходне ноћи у НБА лиги Вашингтон 116:112, а српски репрезентативац Немања Бјелица одиграо је феноменалан меч са 26 поена и 12 скокова. Он је на паркету провео 36 минута и додао још… »
Доминантни Бјелица за нову победу Кингса, заиграо и Тео

Доминантни Бјелица за нову победу Кингса, заиграо и Тео

РТС 27.10.2018
Српски кошаркаш Немања Бјелица феноменалном дабл-дабл партијом од 28 поена и 12 скокова предводио је Сакраменто до победе над Вашингтоном од 116:112. Победу, и то над Хјустоном (133:113), забележили су и Клиперси Бобија и Теа… »
"Кармело још тражи лопту" - Тео очарао лигу, две мајсторије међу потезима вечери!

"Кармело још тражи лопту" - Тео очарао лигу, две мајсторије међу потезима вечери!

Спортске.нет 27.10.2018
Вратио се на терен и одушевио. Милош Теодосић је због повреде пропустио неколико уводних мечева ове сезоне, али се синоћ вратио на паркет у пуном сјајну. ЛА Клиперси су савладали Хјустон Рокетсе и то у "Тојота центру", а српски… »
Целог живота ме потцењују! Немања Бјелица отворио душу после маестралне партије у победи Кингса

Целог живота ме потцењују! Немања Бјелица отворио душу после маестралне партије у победи Кингса

Курир 27.10.2018
Српски репрезентативац Немања Бјелица био је јунак победе Кингса против екипе Вашингтона 116:112. Немања је меч завршио са дабл-дабл учинком 26 поена и 12 скокова. Након утакмице није крио задовољство због сјајног старта… »
Маестро Бели, Дончић 22 у поразу

Маестро Бели, Дончић 22 у поразу

Мондо 27.10.2018
Немања Бјелица остварио “дабл-дабл” учинак у победи Сакрамента над Вашингтоном уз рекордних шест тројки. Млади Словенац био најбољи играч Даласа на мечу у Торонту. Немања Бјелица "експлодирао" је на мечу против Вашингтона у… »
Бјелица: Знам да могу да играм овако

Бјелица: Знам да могу да играм овако

Н1 Инфо 27.10.2018
Плејмејкер Сакраменто Кингса Диерон Фокс био је веома срећан због партије Немање Бјелице у победи над Визардсима 116:112. Бјелица је уписао 26 поена (3-6 за два, 6-10 за три за 36 мин), 12 скокова и 3 асистенције. “Он отвара… »
НБА: Вече у знаку Бјелице – шест тројки уз рекорд каријере, Тео коначно на терену, Боби само четири минута у игри (видео)

НБА: Вече у знаку Бјелице – шест тројки уз рекорд каријере, Тео коначно на терену, Боби само четири минута у игри (видео)

Вечерње новости 27.10.2018
Бјелица је добио највећу минутажу од свих играча Сакрамента, а за 36 минута колико је провео на терену остварио је учинак од 26 поена, 12 скокова, три асистенције, уз по једну блокаду и украдену лопту. Кошаркаши Сакраменто Кингса… »
Милоше, сме ли се то тако? (ВИДЕО)

Милоше, сме ли се то тако? (ВИДЕО)

Вести онлине 27.10.2018
Сјајна партија српског плејмејкера у свом дебитантском наступу ове сезоне у победи над Хјустоном 133 : 113. Магија се вратила у град! Милош Теодосић је после равно седам месеци одмора и опоравка од повреде стопала коначно заиграо… »
Вратио се Тео (видео)

Вратио се Тео (видео)

Мондо 27.10.2018
Милош Теодосић заиграо је први пут ове сезоне на мечу у којем су Клиперси победили Хјустон у гостима. Лос Анђелес Клиперси уписали су тријумф на гостовању Хјустону (133:113) и тако стигли до треће победе ове сезоне у пет… »
Дабл-дабл магија Бјелице зачарала Чаробњаке

Дабл-дабл магија Бјелице зачарала Чаробњаке

Н1 Инфо 27.10.2018
Кошаркаши Сакраменто Кингса победили су на свом терену Вашингтон Визардсе резултатом 116:112, а најзаслужнији за трећи тријумф екипе из Калифорније у сезони НБА лиге био је српски крилни центар Немања Бјелица. Бјелица је почео… »
Мађионичар Теодосић: Српски кошаркаш ‘понизио’ НБА звезду (видео)

Мађионичар Теодосић: Српски кошаркаш ‘понизио’ НБА звезду (видео)

Хот спорт 27.10.2018
Још из времена када је носио дрес Олимпијакоса или ЦСКА из Москве, овај играч навикао нас је на ‘нестварне’ потезе. Након седам месеци паузе Србин се вратио на паркет и одмах приказао магију. Иако је Немања Бјелица синоћ оставио… »
Милоше, сме ли се то тако? (видео)

Милоше, сме ли се то тако? (видео)

Моззарт спорт 27.10.2018
Или како је Теодосић понизио Кармела Ентонија. Магија се вратила у град! Милош Теодосић је после равно седам месеци одмора и опоравка од повреде стопала коначно заиграо и одмах показао колико је недостајао Лос Анђелес Клиперсима… »
НБА: Феноменални Бјелица, дабл-дабл Србина у победи Сакрамента (видео)

НБА: Феноменални Бјелица, дабл-дабл Србина у победи Сакрамента (видео)

Хот спорт 27.10.2018
Велики удео у победи Сакраменто Кингса над Вашингтон Визардсима имао је српкси кошаркаш. Након добре игре у мечу против Мајамија, Немања Бјелица приказао се ноћас у још бољем издању. Ово је била засигурно једна од његових… »
БЕЛИчанствено! (видео)

БЕЛИчанствено! (видео)

Моззарт спорт 27.10.2018
Немања Бјелица растурио Вашингтон у Сакраментовој победи! Милош Теодосић врло добар на овосезонском дебију, а један потез, односно понижавање Кармела Ентонија посебно се издвојило. Признаћемо, претерали смо. После тријумфа над… »
Час кошарке "професора" Бјелице, распаметио и Дивца и тренера! Коначно, прави Тео, Мело Ентони још осећа последице!

Час кошарке "професора" Бјелице, распаметио и Дивца и тренера! Коначно, прави Тео, Мело Ентони још осећа последице!

Спортске.нет 27.10.2018
Бјелица изједначио рекорд каријере, Милош Теодосић искористио шансу у изненађујућој победи Клиперса. Дончић одличан, четвртина из снова за Дуранта и шампионе у храму кошарке... Фантастична партија Немање Бјелице. "Професор" је… »

Вести дана »