Povezane vesti
RHZS: Danas toplo, temperature iznad proseka
Studio B 27.10.2018
U Srbiji će danas biti toplo, pre podne pretežno sunčano, a popodne se očekuje jače naoblačenje u zapadnim i severozapadnim delovima zemlje, koje će se uveče i tokom noći proširiti i na većinu ostalih krajeva, uslovljavajući ponegde kratkotrajnu kišu… »
Sutrašnja vremenska prognoza (28. oktobar 2018. godine): Uživajte u lepom vremenu, i dalje toplo (video)
Telegraf 27.10.2018
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. U Srbiji u nedelju veoma toplo za ovo doba godine, i uz smenu… »
Vreme danas: Toplo i vetrovito, najviša dnevna u NS do 26°C
Moj Novi Sad 27.10.2018
U Srbiji će u subotu 27. oktobra biti pretežno sunčano i vrlo toplo za ovo doba godine. Malo oblaka biće popodne na jugozapadu. Duvaće umeren južni vetar. Pritisak malo ispod normale. Minimalna temperatura 4, a maksimalna 26 stepeni. VOJVODINA: Pretežno… »
Današnja vremenska prognoza (27. oktobar 2018. godine): I dalje veoma toplo za ovo doba godine, temperatura do 26°C (video)
Telegraf 27.10.2018
Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu. Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom. U Srbiji u subotu sunčano i veoma toplo za ovo doba godine, dok se… »
Vesti dana »
U Čačku proglašena vanredna situacija zbog havarije sa vodosnabdevanjem
Beta pre 1 satjoš 34 povezane
(Foto/video) Tramvaj se "zabio" u zgradu na Dorćolu: Više osoba povređeno, ljudski faktor jedan od mogućih uzroka
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 97 povezanih
Novosađani u martu imali platu veću od 140.000 dinara, barem prema statistici
Radio 021 pre 46 minutajoš 28 povezanih
N1 došao do snimka iz 2018. na kom se vidi kako Aleksandar Nešović preti građanima i kaže - "ja sam policija, ajde sklanjajte se"
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih
Cena zlata nastavlja da raste: Ovu su prognoze za narednih pet godina, očekuje se brutalan skok
Kurir pre 51 minutajoš 29 povezanih