Повезане вести
Пас Снупи спасао дечака из пожара и погинуо
Радио 021 27.10.2018
Трогодишњи пас мешанац Снупи постао је јунак дана у Словенији, након што је из пожара спасао 13-годишњака из места Равне, али притом сам погинуо. Пожар је у петак ујутро захватио први спрат куће породице Каменик, где је на… »
Пас Снупи постао херој и - страдао
РТВ 27.10.2018
ЉУБЉАНА - Трогодишњи пас мешанац Снупи постао је јунак дана у Словенији, након што је из пожара спасио 13-годишњака из места Равне, али притом сам смртно страдао, објавили су медији у регији. Пожар је у петак ујутро изненада… »
Овај пас је херој дана! Жртвовао свој живот да би спасио дечака из ватрене стихије
Телеграф 27.10.2018
Пожар је рано јутрос изненада захватио први спрат куће у којем је на каучу спавао један од двојице 13-годишњих близанаца породице Каменик. Трогодишњи пас мешанац Снупи постао је јунак дана у Словенији, након што је у месту… »
Вести дана »

"Да се помиримо са нашим сестрама и браћом": Вучић шета са грађанима на Бањици: "Овде ће бити највећи скуп"
Блиц пре 4 минутајош 49 повезаних

Уживо Скупови против блокада у 140 места у Србији: Вучић стигао на Бањицу, грађани носе балоне и заставе, велико окупљање у Крушевцу (фото)
Блиц пре 44 минутајош 16 повезаних

Пешић: Време је да се пронађе нови тренер кошаркашке репрезентације, помоћи ћу Човићу у томе
Радио сто плус пре 7 сатијош 36 повезаних

Милојевић: ''Тешко ми је пао Шерифов одлазак! Ћутао је, радио, много нам помогао...''
Спортске.нет пре 14 минутајош 28 повезаних