Pljačka banke u b.Topoli: Policija uhapsila četvorku

Pljačka kakvu Srbija ne pamti! Deda (73) iz Novog Sada sa ekipom poharao banku: Uz pretnje pištoljem uzeli milione, pa ih sakrili u šumi! (foto)

Kurir subota, 27. oktobar 2018.
SUBOTICA - Subotička policija uhapsila je četiri osobe za koje se sumnja da su opljačkali jednu banku u Bačkoj Topoli, a među njima je i 73-godišnji F.K. iz Novog Sada, preneo je sajt Subotica onlajn. Pljačka se dogodila u petak ujutru kada je F. K. iz Novog Sada, uz pretnju pištoljem od radnica... »

Pljačka banke u b.Topoli: Policija uhapsila četvorku

Mondo subota, 27. oktobar 2018.
Subotička policija uhapsila je četiri osobe za koje se sumnja da su opljačkali NLB banku u Bačkoj Topoli, a među njima je i 73-godišnji F.K. iz Novog Sada, preneo je sajt Subotica onlajn.
Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević Pljačka se dogodila u petak ujutru kada je, kako policija sumnja, F. K. iz Novog Sada, uz pretnju pištoljem od radnica banke protivpravno prisvojio oko 13,6 miliona dinara, 300 švajcarskih franaka,... »

Uhapšeni pljačkaši banke u Bačkoj Topoli

B92 subota, 27. oktobar 2018.
B92: Uhapšeni pljačkaši banke u Bačkoj Topoli
Subotička policija uhapsila je četiri osobe za koje se sumnja da su opljačkali banku u Bačkoj Topoli.
Među njima je i 73-godišnji F.K. iz Novog Sada, preneo je sajt Subotica onlajn. Pljačka se dogodila u petak ujutru kada je F. K. iz Novog Sada, uz pretnju pištoljem od radnica banke protivpravno prisvojio oko 13,6 miliona dinara,... »

Uhapšeni osumnjičeni za pljačku banke

Večernje novosti subota, 27. oktobar 2018.
Subotička policija uhapsila je četiri osobe za koje se sumnja da su opljačkali NLB banku u Bačkoj Topoli, a među njima je i 73-godišnji F.K. iz Novog Sada
Subotička policija uhapsila je četiri osobe za koje se sumnja da su opljačkali NLB banku u Bačkoj Topoli, a među njima je i 73-godišnji F.K. iz Novog Sada, preneo je sajt "Subotica onlajn". Pljačka se dogodila u petak ujutru kada... »

Bačka Topola: Među uhapšenim pljačkašima banke i 73. godišnjak

Dnevnik subota, 27. oktobar 2018.
SUBOTICA: Subotička policija uhapsila je četiri osobe za koje se sumnja da su opljačkali NLB banku u Bačkoj Topoli, a među njima je i 73. godišnji F.K. iz Novog Sada, preneo je sajt Subotica onlajn.
Pljačka se dogodila u petak ujutru kada je F. K. iz Novog Sada, uz pretnju pištoljem od radnica banke protivpravno prisvojio oko 13,6 miliona dinara, 300 švajcarskih franaka, 460 britanskih funti, 4850 američkih dolara i... »

Oružana pljačka u Bačkoj Topoli: Starac (73) naoružan ušao u banku i istrčao sa džakovima punim para (foto)

Blic subota, 27. oktobar 2018.
Policija u Subotici rasvetlila je razbojništvo koje se dogodilo u petak u Bačkoj Topoli i uhapsila je četiri osobe osumnjičene za pljačku banke. Glavni osumnjičeni je F. K. (73) iz Novog Sada. On se tereti da je u jutarnjim časovima uz pretnju pištoljem od radnice banke protivpravno prisvojio oko... »

Bačka Topola, uhapšeni zbog sumnje da su opljačkali banku

RTS subota, 27. oktobar 2018.
RTS: Bačka Topola, uhapšeni zbog sumnje da su opljačkali banku
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su razbojništvo koje se dogodilo u petak u banci u Bačkoj Topoli i uhapsili četiri osobe.
Postoje osnovi sumnje da je F. K. (73) iz Novog Sada, juče u jutarnjim časovima, uz pretnju pištoljem od radnica banke protivpravno prisvojio oko 13.600.000 dinara, 300 švajcarskih franaka, 460 britanskih funti, 4850 američkih... »

Pali razbojnici u Bačkoj Topoli: Upali u banku, pa uz pretnju pištoljem oteli ogromnu količinu novca! (foto)

Kurir subota, 27. oktobar 2018.
SUBOTICA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici rasvetlili su krivično delo razbojništvo koje se dogodilo juče u banci u Bačkoj Topoli i uhapsili četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile ovo krivično delo. Postoje osnovi sumnje da je F. K. (1945) iz Novog Sada,... »
©2018 Netmark d.o.o.