Povezane vesti
Ivica Todorić pred izručenje Hrvatskoj poručio: Važno je doći do istine, ali to će državu skupo koštati
Telegraf 27.10.2018
Osnivač Agrokora kaže da je godinama radio dan i noć i da nikada nije imao ni vremena ni para, a da će sada kroz tužbe sigurno zaraditi veliku količinu novca. Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je da je očekivao da će Visoki trgovački sud potvrditi… »
Todorić: Doći ću do istine koja će mnogo koštati Hrvatsku
N1 Info 27.10.2018
Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je da je očekivao da će Visoki trgovački sud potvrditi nagodbu u Agrokoru i da će sud u Londonu odbiti njegov zahtev i potvrditi izručenje Hrvatskoj. "Ja sam to očekivao, to je sada deo moje stvarnosti i mojih… »
Vesti dana »

"Nema mog hadže..." Supruga Halida Bešlića neutešna, njene reči diraju pravo u srce: Poznata pevačica podelila tužne detalje
Kurir pre 20 minutajoš 27 povezanih

Novi EES sistem za digitalnu kontrolu granica EU počeo sa radom 12. oktobra 2025.
Naslovi.ai pre 41 minutajoš 64 povezane

SP (kval) - Novo čudo u Toršavnu, Farani i dalje mogu na Mundijal! Holandija brutalno ugasila nadu Finaca...
Sportske.net pre 30 minutajoš 148 povezanih

Kinesko-američki trgovinski sukob: izjave Trampa i eskalacija tenzija
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 26 povezanih

Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa prolaznim naoblačenjem i stabilnim temperaturama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 28 povezanih