Povezane vesti
Ivica Todorić pred izručenje Hrvatskoj poručio: Važno je doći do istine, ali to će državu skupo koštati
Telegraf 27.10.2018
Osnivač Agrokora kaže da je godinama radio dan i noć i da nikada nije imao ni vremena ni para, a da će sada kroz tužbe sigurno zaraditi veliku količinu novca. Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je da je očekivao da će Visoki trgovački sud potvrditi… »
Todorić: Doći ću do istine koja će mnogo koštati Hrvatsku
N1 Info 27.10.2018
Osnivač Agrokora Ivica Todorić izjavio je da je očekivao da će Visoki trgovački sud potvrditi nagodbu u Agrokoru i da će sud u Londonu odbiti njegov zahtev i potvrditi izručenje Hrvatskoj. "Ja sam to očekivao, to je sada deo moje stvarnosti i mojih… »
Vesti dana »
Sledi preokret! Očekuje nas 16 stepeni, pa stiže sneg: Ovo je datum novog zahlađenja
Telegraf pre 1 satjoš 27 povezanih
Tužioci i zaposleni u TOK-u protestvovali u Ustaničkoj zbog novih zakona: "Rad tužilaštva će biti ozbiljno ugrožen"
Insajder pre 30 minutajoš 13 povezanih
Klintonovi pristali da svedoče u istrazi o Epstinu: Da li će izbeći glasanje o nepoštovanju Kongresa koje bi ih odvelo u zatvor?
Danas pre 1 satjoš 21 povezana
Prevoznici Zapadnog Balkana sastaju se sa Evropskom komisijom u vezi sa vizama za boravak u državama Šengena
Biznis.rs pre 15 minutajoš 13 povezanih