Повезане вести

Бивши муж опет у гостима код Наташе Миљковић: Смишљам разне поводе да дођем код тебе

Бивши муж опет у гостима код Наташе Миљковић: Смишљам разне поводе да дођем код тебе

Вечерње новости 28.10.2018
Водитељка Наташа Миљковић поново је угостила бившег супруга Срђана Тимарова у емисији "Јутро са Наташом" коју води на ТВ Прва. Водитељка Наташа Миљковић поново је угостила бившег супруга Срђана Тимарова у емисији "Јутро са… »
Можда се и помире! Наташа Миљковић опет угостила бившег у емисији: Ја само смишљам нове разлоге да дођем код тебе!

Можда се и помире! Наташа Миљковић опет угостила бившег у емисији: Ја само смишљам нове разлоге да дођем код тебе!

Курир 28.10.2018
Срђан Тимаров био је поново гост јутарње емисије коју води његова бивша супруга Наташа Миљковић. Он је дошао да испромовише оно чиме се тренутно бави, шта снима и у којој представи игра. На самом почетку он је Наташи рекао… »
Наташа Миљковић угостила бившег у емисији: Срђан јој пред свима рекао: "Смишљам поводе чекајући да дођем код тебе"

Наташа Миљковић угостила бившег у емисији: Срђан јој пред свима рекао: "Смишљам поводе чекајући да дођем код тебе"

Блиц 28.10.2018
Наташа Миљковић поново је угостила бившег супруга, Срђана Тимарова у Јутарњем програму, тачније емисији "Јутро са Наташом", које се емитује на ТВ Прва. Повод је била представа у којој Срђан игра, али овај пут није био сам, већ… »

Вести дана »