Povezane vesti
Otežao je i meni i vama i sebi! Zerina otkrila rezultate testa na trudnoću! (video)
Telegraf 28.10.2018
Zadrugarka je u Rajskom vrtu u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrila šta je pokazao test. Zerina Hećo dobila je test za trudnoću koji je prethodno tražio njen dečko Bane Čolak, a danas je otkrila rezultate testa. Učesnica Zadruge je danas u Rasjkom vrtu… »
Zatrudnela u Zadruzi? Zerina dobila test za trudnoću, pa odmah očitala lekciju Banetu! (video)
Telegraf 28.10.2018
- Imam neki problem, kasni mi nekoliko dana - rekla je Zerina. Zerina Hećo otišla je u Rajski vrt kada ju je pozvalo Drvo mudrosti , a onda dobila test za trudnoću koji je tražio njen dečko Bane Čolak. - Jao, šta mi radite! Ja ću sada Branislava da… »
Vesti dana »
Vučić: Poslali smo alpiniste da spasu čiope, jer mi volimo životinje
Vreme pre 1 satjoš 77 povezanih
(Video) Nikola Jokić na „Puškaš“ areni: S bratom slavio gol u finalu Lige šampiona
Dnevnik pre 15 minutajoš 79 povezanih
(Foto, video) Automatsku pušku i flašu s benzinom sakrili u žbunju na Vračaru: Uhapšena dvojica muškaraca, evo šta je pronađeno u njihovim stanovima
Blic pre 44 minutajoš 22 povezane
Ministarka: U Kini je bilo fantastično, potreban je rad, rad i rad da bismo bili kao Kinezi
Serbian News Media pre 7 satijoš 27 povezanih