Povezane vesti
Otežao je i meni i vama i sebi! Zerina otkrila rezultate testa na trudnoću! (video)
Telegraf 28.10.2018
Zadrugarka je u Rajskom vrtu u razgovoru sa Drvetom mudrosti otkrila šta je pokazao test. Zerina Hećo dobila je test za trudnoću koji je prethodno tražio njen dečko Bane Čolak, a danas je otkrila rezultate testa. Učesnica Zadruge je danas u Rasjkom vrtu… »
Zatrudnela u Zadruzi? Zerina dobila test za trudnoću, pa odmah očitala lekciju Banetu! (video)
Telegraf 28.10.2018
- Imam neki problem, kasni mi nekoliko dana - rekla je Zerina. Zerina Hećo otišla je u Rajski vrt kada ju je pozvalo Drvo mudrosti , a onda dobila test za trudnoću koji je tražio njen dečko Bane Čolak. - Jao, šta mi radite! Ja ću sada Branislava da… »
Vesti dana »

Afrika udara punom snagom! Spremite se, stiže pakleni talas: Cela Srbija u crvenom, osim ovog regiona
Blic pre 14 minutajoš 25 povezanih

(BLOG) Iran napao centralni i južni Izrael, Tel Aviv uzvratio udarima na iranske raketne položaje
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Uživo "kada pogledate četiri anđela, ništa nije vrednije od toga": Vučić u poseti porodici Rankov iz Novog Kneževca, uz pomoć države rešili stambeno pitanje
Kurir pre 5 minutajoš 12 povezanih

Rusi udaraju u "ahilovu petu", ukrajinici javlju o nevolji: Masovno su nas napali, zabeleženi su direktni pogoci
Alo pre 35 minutajoš 13 povezanih