Povezane vesti
Mia Borisavljević otkrila koja je prva reč njene mezimice: Na moju žalost, nije još rekla mama! Evo šta mala Ema obožava!
Kurir 28.10.2018
Mia Borisavljević nedavno je postala majka devojčice koju je dobila iz emotivne veze sa partnerom Bojanom Grujićem, a sada je progovorila o maloj Emi. "Još ne liči ni na koga. Mi joj puštamo muziku, a ona sama svojim ponašanjem govori šta joj se sviđa, a… »
"Na moju veliku žalost": Seksepilna pevačica otkrila koja je prva reč njene ćerke (video)
Blic 28.10.2018
Pevačica Mia Borisavljević nedavno je postala majka devojčice koju je dobila iz emotivne veze sa partnerom Bojanom Grujićem. Koja je bila prva reč njihove mezimice Eme, pogledajte u videu.… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
Lazar Dinić: Tukli me dok mi nisu slomili kosti glave i dok nisam pristao da kažem da je "Aca predsednik"
Glas Zaječara pre 2 satajoš 6 povezanih
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 35 povezanih
Putnici aviona svedočili lansiranju "Artemisa II" sa 10.000 metara: "Neverovatno iskustvo" (video)
Euronews pre 13 minutajoš 53 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 8 minutajoš 60 povezanih