Повезане вести

Вујадин Савић поново у строју: Док не завршимо посао...

Вујадин Савић поново у строју: Док не завршимо посао...

Мондо 29.10.2018
Један од капитена Црвене звезде вратио се на терен после три недеље. Упркос увећаној предности у трци за титулу, позива на озбиљност. Фото: Мондо/Стефан Стојановић После 25 дана паузе, Вујадин Савић у недељу се поново нашао на… »
Оптимистичка порука Вујадина Савића, ево шта навијачи могу да очекују против Ливерпула!

Оптимистичка порука Вујадина Савића, ево шта навијачи могу да очекују против Ливерпула!

Спортске.нет 29.10.2018
Капитен се вратио у такмичарски ритам, повреда је прошлост и сада је силно мотивисан да са црвено-белима поново изађе на европску сцену. Капитен фудбалера Црвене звезде Вујадин Савић рекао је данас да је изузетно срећан што се… »
Савић: Навијачи су задовољни нашим издањем у Ливерпулу

Савић: Навијачи су задовољни нашим издањем у Ливерпулу

Моззарт спорт 29.10.2018
„Драго ми је што сам се вратио после повреде“, рекао је капитен црвено-белих. Први нападач Ричмонд Боаћи је врло неизвестан за дуел против Ливерпула, али тренера Црвене звезде Владана Милојевића може да радује повратак капитена… »
Вујадин Савић: Пресрећан сам због повратка

Вујадин Савић: Пресрећан сам због повратка

Хот спорт 29.10.2018
Звездин штопер истакао је колико су му недостајале утакмице током више од три недеље паузе. Звездаше је, поред победе у Шапцу, посебно обрадовало то што се у тим после повреде вратио капитен Вујадин Савић. – Јако ми је драго што… »

Вести дана »