Povezane vesti
Ronaldo: Za Peresa sam bio samo posao, zato sam otišao
N1 Info 29.10.2018
Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo kaže da je otišao iz Real Madrida zbog predsednika Florentina Peresa. Portugalac, koji je prešao u Juve za oko 100 miliona evra, u intervjuu za Frans Fudbal bio je oštare prema prvom čoveku kraljevskog kluba. "Na… »
Konačno: Dobili smo Ronaldov odgovor zbog čega je napustio Real i šta misli o optužbama za silovanje
Hot sport 29.10.2018
U intervjuu za ‘France football’ Kristijano Ronaldo je ‘otvorio dušu’ i govorio o temama koje su mu ove godine promenile život. Jedno od događaja godine u svetu sporta zasigurno je odlazak Kristijana Ronalda iz Madrida posle devet godina i… »
Ronaldo sipa so na živu ranu: Otišao sam zbog Florentina Pereza
Mozzart sport 29.10.2018
Nije baš da je predsedniku Reala sada bila potrebna ovakva priča. Španski mediji ne štede kritike na račun Reala posle debakla u El Klasiku, a ionak težak dan upravo je postao još teži za gazdu madridskog tima. Junak Realovih navijača Kristijano… »
Vesti dana »
Uhapšeni Goran Vesić, Jelena Tanasković, Nebojša Šurlan i još osam osoba zbog pada nadstrešnice u Novom Sadu
NIN pre 1 satjoš 196 povezanih
(VIDEO) Kreni, stani, idemo ponovo: Kako je Alija Balijagić „glumio“ u svom privođenju
N1 Info pre 2 satajoš 102 povezane
Ko je i zašto uhapšen nakon nesreće na Železničkoj stanici u Novom Sadu?
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 26 povezanih