Повезане вести
Роналдо: За Переса сам био само посао, зато сам отишао
Н1 Инфо 29.10.2018
Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо каже да је отишао из Реал Мадрида због председника Флорентина Переса. Португалац, који је прешао у Јуве за око 100 милиона евра, у интервјуу за Франс Фудбал био је оштаре према првом човеку… »
Коначно: Добили смо Роналдов одговор због чега је напустио Реал и шта мисли о оптужбама за силовање
Хот спорт 29.10.2018
У интервјуу за ‘Франце фоотбалл’ Кристијано Роналдо је ‘отворио душу’ и говорио о темама које су му ове године промениле живот. Једно од догађаја године у свету спорта засигурно је одлазак Кристијана Роналда из Мадрида после… »
Роналдо сипа со на живу рану: Отишао сам због Флорентина Переза
Моззарт спорт 29.10.2018
Није баш да је председнику Реала сада била потребна оваква прича. Шпански медији не штеде критике на рачун Реала после дебакла у Ел Класику, а ионак тежак дан управо је постао још тежи за газду мадридског тима. Јунак Реалових… »
Вести дана »
Народна банка Србије осигурава стабилност девизног тржишта и несметано снабдевање евром
Наслови.аи пре 19 минутајош 30 повезаних
Борба Абу Дабија и Мола за НИС! Да ли је Фајненшел тајмс открио најближег купца Нафтне индустрије Србије?
Дневник пре 2 сатајош 28 повезаних
Милојевић оптимиста пред дуел са Штурмом, причао и о Арнаутовићу: У великом смо замору, што се тиме Марка, видећемо
Еуроневс пре 39 минутајош 51 повезана
Стефановић (ССП) критикује Вучићев предлог ЕУ: „Црна Гора и Албанија не треба да чекају Србију“
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 27 повезаних